Με
αναφορές στην αρχαία ελληνική γλώσσα για την προέλευση της λέξης κρασί και το
θεό Διόνυσο ξεκινάει την αφήγησή της η δημοσιογράφος Christiane Schlötzer στο άρθρο της στην Süddeutsche Zeitung για το παρελθόν και το παρόν της παραγωγής
κρασιού στην Αττική.
Η Schlötzer είχε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσει ελληνικές ετικέτες και κρασιά υψηλής ποιότητας, καθώς επισκέφθηκε μερικά από τα καλύτερα wine bars της Αθήνας. Με το πρόσωπο της πόλης συνεχώς να ανανεώνεται, διατηρώντας, ωστόσο, την πλούσια ιστορία του, και με τα wine bars να γνωρίζουν ιδιαίτερη απήχηση σε Έλληνες και ξένες επισκέπτες τα τελευταία χρόνια, η Αθήνα καθίσταται ένας ιδανικός city break προορισμός για τους λάτρεις του κρασιού.
H δημοσιογράφος της Suddeutsche Zeitung, μίας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία γερμανικές εφημερίδες, επισκέφθηκε την Αθήνα στο πλαίσιο ταξιδιού που διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece.
Πηγή: SETE, SZ, Neewsfeed
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.