Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ελλ. Κοιν. Κάρλσφελντ απαντάει σε Φίλη (ανοιχτή επιστολή)

Υπουργός ψάχνει εκατομμυριούχους, πρώην εκπαιδευτικούς στην Βαυαρία!! (πάντα και για όλα αναφέρονται στην προ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εποχή) την ίδια στιγμή που τα κενά σε εκπαιδευτικούς στην Βαυαρία και σε ολόκληρη την Γερμανία, κυρίως σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων είναι τεράστια, τα χρόνια προβλήματα
στην Παιδεία διαιωνίζονται, με θύμα τα παιδιά μας και την ελλ. εκπαίδευση.

Κύριε Υπουργέ,

Μία ακόμη σχολική χρονιά ξεκινά, με εκπαιδευτικά ΚΕΝΑ σε όλες τις βαθμίδες, όπως κάθε χρόνο, κάθε χρόνο και χειρότερα, κάθε πέρυσι και καλύτερα!!
Ζητάμε να μάθουμε πως και από που θα καλύψετε, με πόσους εκπαιδευτικούς και σε ποιο χρονικό διάστημα, τα κενά που έχουν δημιουργηθεί λόγω των πολλαπλών ανακλήσεων που έχουν γίνει εξαιτείας της πολιτικής σας.

Σας ενημερώνουμε ότι στη Γερμανία, έχει κάποιος περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει κάτι στο ΛΟΤΤΟ, από το να βρεί σπίτι στο Μόναχο!
                     
Και όταν οι αποσπάσεις γίνονται την τελευταία στιγμή και μάλιστα λίγο πριν αρχίσει η Γιορτή Μπύρας δεν υπάρχει ούτε παγκάκι ελεύθερο στην περιοχή. (εκτός αν είσαι πρώην εκατομμυριούχος εκπαιδευτικός της Βαυαρίας.)

Αλλά επειδή μετά το πρώην, υπάρχει και το παρών, σας ενημερώνουμε ότι ο κύριος λόγος ανακλήσεων των εκπαιδευτικών είναι ότι με το κόστος ενοικείου στο Μόναχο, (δυάρι από 1000€, με τύχη) και τον αντίστοιχο μισθό που πλέον παίρνουν, είναι βιοποριστικά αδύνατον να ανταπεξέλθουν και ανακαλούν!

Σας καλούμε αντί να συνεχίσετε τα Γκεμπελικά πυροτεχνήματα, να ενημερώνεστε σωστά και υπεύθυνα πριν μιλήσετε και ειδικά αν έχετε σκοπό να συκοφαντήσετε μισθωτούς εργάτες / υπαλλήλους και να δώσετε άμεσα λύσεις, αποδεικνύοντας με πράξεις και όχι με λόγια, ότι η ΕΛΠΙΔΑ ήρθε!

Für den Vorstand
Balogiannis Panagiotis Krikis Athanasios
Vorsitzender              Schriftführer

Τις δηλώσεις του Υπουργού μπορείτε να τις διαβάσετε ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Τι ακριβώς θέλει να πει ο υπουργός?Πως οι εκπαιδευτικοί έπαιρναν παράνομα τα χρήματα που έπαιρναν.Απ ότι ξέρουμε όλοι κανένας δημ. υπάλληλος δε πληρώνεται από μόνος ούτε παίρνει όσα γουστάρει.
    Αν υπάρχει παρανομία καποιοι υπέγραψαν για να γίνει.ΠΟΙΟΙ

    ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? OI ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ,ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ? ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΙΛΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ?
    Eκτός αν όλα είναι νόμιμα και ο κ.υπουργός ΄έχει απλά μεγάλη ανάγκη να δημιουργήσει εντυπώσεις και αποδιοπομπαίους τράγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.