Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Τίμησαν τα θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος -ΒΙΝΤΕΟ

Την ίδια ώρα που ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας κόντρα στην Τσαπεκοένσε για το Copa Sudamericana περίπου 40.000 φίλαθλοι των γηπεδούχων έσπευσαν στο γήπεδο φορώντας λευκά μπλουζάκια και διακριτικά της βραζιλιάνικης ομάδας προκειμένου να τιμήσουν τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας.
 Στον αγωνιστικό χώρο τόσο οι παίκτες, αλλά και οι προπονητές της ομάδας.

Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της βραζιλιάνικης ομάδας όπως "Πάμε Τσάπε", "είμαστε μαζί σας", "πρωταθλητές για πάντα". Μια κίνηση που δείχνει πραγματικά ότι δεν υπάρχουν σύνορα στο ποδόσφαιρο.

Στο αεροπλάνο που συνετρίβει στην Κολομβία επέβαιναν παίκτες, προπονητές και προσωπικό της βραζιλιάνικης ομάδας ποδοσφαίρου Τσαπεκοένσε, όπως και δημοσιογράφοι, οι οποίοι επρόκειτο να καλύψουν τον τελικό του Sudamericana Cup, ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της νότιας Αμερικής, ανάλογης με αυτήν του Europa Legue. 

Εν τω μεταξύ στους 71 ανέρχονται τελικά οι νεκροί, ενώ έξι είναι οι επιζώντες του αεροπορικού δυστυχήματος όπως γνωστοποίησαν οι αρχές της χώρας, αναθεωρώντας προς τα κάτω τον απολογισμό που είχαν ανακοινώσει νωρίτερα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.