Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

GRIECHENLAND FESTIVAL στο Ντύσσελντορφ από 30 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017

Το Ελληνικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ και φιλοδοξεί να παρουσιάσει την  Ελληνική ταυτότητα, τον Ελληνικό πολιτισμό, τις τρέχουσες τάσεις της Ελληνικής κοινωνίας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μερικών εκ των καλύτερων  ελληνικών προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι η προώθηση της Ελλάδας και των Περιφερειών που θα συμμετάσχουν, ως τουριστικών προορισμών, αλλά και η προβολή και πώληση ελληνικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών. Το Φεστιβάλ θα
λάβει χώρα στη Marktplatz, την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου βρίσκεται το Δημαρχείο του Ντύσσελντορφ, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Παλαιάς Πόλης του Ντύσσελντορφ. Στην πλατεία θα υπάρχει μία μεγάλη σκηνή, που θα φιλοξενεί ψυχαγωγικό πρόγραμμα και θα μπορεί να διατεθεί στους εκθέτες για παρουσιάσεις.

Προϊόντα που προβάλλονται 
To φεστιβάλ θα φιλοξενήσει εταιρείες με προϊόντα που ανήκουν κυρίως σε δύο κατηγορίες με δυνατότητα πώλησής τους: 

1.  Τρόφιμα – ποτά.  Θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής και πώλησης ελληνικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών. 
2.   Τουριστικοί προορισμοί του Ελληνικού Τουριστικού προϊόντος με συμμετοχές Περιφερειών Ελλάδος, Δήμων, ξενοδοχείων, τουριστικών πρακτορείων κλπ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.