Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Νίκη της Ελλάδας επί της Γεωργίας, τσέκαρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο - ΒΙΝΤΕΟ


Ένα ασύλληπτο φινάλε στον αγώνα της Ελλάδας με τη Γεωργία έστειλε την «επίσημη αγαπημένη» στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019! Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που παρατάχθηκε στην Τιφλίφα χωρίς τους Μπουρούση, Πρίντεζη ενώ έχασε και τον Μάντζαρη πριν από το τζάμπολ, βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 17 πόντους
όμως δεν τα παράτησε! Πάλεψε, γύρισε το ματς με πρωτεργάτη τον Νικ Καλάθη (31π.) που έκανε ρεκόρ πόντων στο σκοράρισμα με το εθνόσημο ενώ ο Παπανικολάου έγραψε τον ιδανικό επίλογο για την Ελλάδα που έκανε σερί 7-0 στο φινάλε και ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα!

Παράλληλα η βελτίωση της άμυνας ήταν το «κλειδί» για το μεγάλο comeback. Έπειτα από το παθητικό των 30 πόντων στην πρώτη περίοδο, η Ελλάδα δέχτηκε 19 στη δεύτερη και 15 στην τρίτη ενώ ο Παπαπέτρου έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική κάνοντας το 62-63 με τρίποντο στο 28'. Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη στο φινάλε, με τον Καλάθη να πραγματοποιεί διαστημική εμφάνιση και να κουβαλάει την Εθνική ομάδα που προηγήθηκε με 71-76 στα 6'53" με το τρίποντο του Παπανικολάου. Ο αγώνας είχε ασύλληπτο φινάλε, με τη Γεωργία να προηγείται με 85-79 και την Ελλάδα να κάνει σερί 7-0, σφραγίζοντας τον θρίαμβο με το νικητήριο καλάθι του Κώστα Παπανικολάου!
Δείτε τα συγκλονιστικά τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης:


Πηγή: gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.