Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

«Ένας κόσμος Ελλάδα» συναντά τον σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό δ/ντή του Ελληνογερμανικού Θεάτρου Κολωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 «Ένας κόσμος Ελλάδα» με την Λίτσα Πισκερά, μας ταξιδεύει από την Γερμανία, στην Αυστραλία και στην Αίγυπτο και από την Αργεντινή, στο Βέλγιο και στο Λουξεμβούργο με τα σημαντικότερα νέα των Ελλήνων της Διασποράς και των ομογενειακών φορέων.

Ξεχωριστή έμφαση δίνεται στην παράσταση «Eyropa» από το Ελληνογερμανικό Θέατρο Κολωνίας που φέτος κλείνει 30 χρόνια πολιτιστικής δράσης στην Γερμανία. Καλεσμένος της εκπομπής είναι ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Θεάτρου Κολωνίας κύριος Κώστας Παπακωστόπουλος. Ακόμη, καλεσμένη στην εκπομπή είναι η ομογενής ιστορικός Πόλυ Ρουμελιώτη με αφορμή το ντοκιμαντέρ και το βιβλίο «La Rose Blanche, το τελευταίο ελληνικό καφέ του Μολενμπέκ» που βασίστηκαν στην πολύχρονη έρευνα της για τους Έλληνες μετανάστες της βελγικής πόλης.

«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λίτσα Πισκερά
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Ξηροτύρη
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΟΥ: Τάσος Νίτσος
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ VIDEO: Tάσος Δενεσίδης

Ημέρα και ώρα μετάδοσης:
Κάθε Κυριακή στις 17.00 από τον Ρ/Σ ΘΕΜΑ FM 104.6
και μέσω webradio: http://www.themaradio.gr/

Ακόμη, η εκπομπή αναμεταδίδεται από το «Hephaestus Radio», το πρώτο ελληνόφωνο ραδιόφωνο της Βιέννης, κάθε Τρίτη 19.00 με 20.00 ώρα κεντρικής Ευρώπης: http://www.hephaestuswien.com/hephaestus-radio-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.