Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Παρουσίαση Βιβλίου: "Το γλυκό του Δούναβη" δίνει ραντεβού με τους αναγνώστες στο Βερολίνο

Το   Σάββατο,   16   Νοεμβρίου,   στις   18:30   η   συγγραφέας  Μαριλένα Παππά  δίνειραντεβού με τους αναγνώστες του Βερολίνου. 

Το βιβλίο «Το γλυκό του Δούναβη & 9 ακόμα ραντεβού στο κέντρο της πόλης» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θράκα, θα παρουσιαστεί στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής ΚοινότηταςΒερολίνου (Hellenische Gemeinde zu Berlin e. V.). 

Στην παρουσίαση συμμετέχουν η Ένη Πάτσιγκ - Τυρπένου, Συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης Βερολίνου, η Άννα Παπαδοπούλου, Ποιήτρια, Στιχουργός, Συγγραφέας& Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών στη Γερμανία, η  Χριστίνα Φρονίστα, Ηθοποιός, η Χαρά Βενέτη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της εκδήλωσης και η μουσικός Μελίνα Γουρουτίδου.

Το βιβλίο της Μαριλένας Παππά είναι μία συλλογή δέκα μικρών ιστοριών από το κέντρο της Αθήνας, μέσα από τις οποίες η συγγραφέας επιχειρεί να σκιαγραφήσειτον σύγχρονο τρόπο  ζωής μίας πόλης που αλλάζει, που γεννιέται και πεθαίνειδιαρκώς. 

Οι ήχοι της πόλης μπλέκονται με την απώλεια και τον έρωτα και δέκαπολύ προσωπικές ιστορίες που δίνουν  ραντεβού με τη βροχή, το φως, την παρακμήτης Πατησίων, τη ζωή και τον θάνατο. Ένα βιβλίο που μυρίζει Αθήνα, απώλεια κιέρωτα.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται  υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής ΚοινότηταςΒερολίνου  (Hellenische   Gemeinde  zu   Berlin   e.   V.)   και   της   Λέσχης  Ανάγνωσης Βερολίνου.16 Νοεμβρίου 2019,  18:30Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο(Mittelstraße 33, 12167 Berlin, Germany)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.