Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Γερμανία: Τα πρώτα αεροπλάνα με εργαζόμενους για καλλιέργεια σπαραγγιού

Στο αεροδρόμιο του Βερολίνου (Schönfeld) προσγειώθηκε σήμερα η πρώτη πτήση με εργαζόμενους από την Ρουμανία που θα βοηθήσουν στην κελλιέργεια σπαραγγιού. Μέσα στην ημέρα αναμένονται και άλλες πτήσεις τόσο στο Βερολίνο όσο και στο Ντίσελντορφ, ενώ τις επόμενες μέρες και στην Καρλσρούη.

Συνολικά 20.000 εργαζόμενοι έχουν καταγραφεί να έρθουν από το εξωτερικό στην μεγαλύτερη αγορά σπαραγγιού της Ευρώπης που είναι η
Γερμανία.

Οι εργάτες θα εξεταστούν καταρχήν στο αεροδρόμιο και μετά θα μπουν σε 14ήμερη καραντίνα στους χώρους εργασίας τους. 

Οι εργάτες που θα έρθουν και από άλλα κράτη όπως Βουλγαρία και Πολωνία.

Ο συνολικός αριθμός εργατών που θα έρθουν από το εξωτερικό για γεωργικές εργασίες υπολογίζεται σε 80.000.

Πηγή: ARD

2 σχόλια:

  1. Όπως ευδιάκριτα διαπιστώνουμε, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΑΓΓΙΟΥ στη Γερμανία ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ από την αξιοπρέπεια των 40. 000 και πλέον ταλαιπωρημένων παιδιών και ανθρώπων του πολέμου και της συμφοράς, που βρίσκονται πάνω από τα διαμένοντα "απάνθρωπα" και υπερβολικά φορτωμένα ελληνικά Νησιά, Αντί τούτου εισάγουν τώρα 80.000 εργάτες από την Ρουμανία, Πολωνία και ενδεχομένως Βουλγαρία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως ευδιάκριτα διαπιστώνουμε, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΑΓΓΙΟΥ στη Γερμανία ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ από την αξιοπρέπεια των 40. 000 και πλέον ταλαιπωρημένων παιδιών και ανθρώπων του πολέμου και της συμφοράς, που βρίσκονται πάνω από τα διαμένοντα "απάνθρωπα" και υπερβολικά φορτωμένα ελληνικά Νησιά, Αντί τούτου εισάγουν τώρα 80.000 εργάτες από την Ρουμανία, Πολωνία και ενδεχομένως Βουλγαρία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.