Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Συμβολή της ομογένειας στις εκδηλώσεις για τα 200 έτη από την Επανάσταση

Κοινή επιστολή προς όλες τις ομογενειακές οργανώσεις, με την οποία θα ζητείται η συμβολή τους στις εκδηλώσεις για τα 200 έτη από την Επανάσταση του 1821, θα στείλει το υπουργείο Εξωτερικών και η Επιτροπή "Ελλάδα 2021". Στο πλαίσιο συζήτησης στην κοινοβουλευτική επιτροπή Αποδήμου Ελληνισμού για τα "200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση", ο υφυπουργός
Εξωτερικών Κ. Βλάσης και η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη κάλεσαν τους βουλευτές και αιρετούς ελληνικής καταγωγής στο εξωτερικό, να καταθέσουν προτάσεις, να ενημερώσουν την Επιτροπή για τις εκδηλώσεις που προετοιμάζουν, αλλά και να ζητήσουν την όποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει η ελληνική Πολιτεία και η Επιτροπή.

Τον ενθουσιασμό του για τη συμβολή τους στους εορτασμούς των 200 ετών από το 1821, εξέφρασε εκ μέρους των ομογενών βουλευτών, ο Πέτρος Κατσαμπάνης, πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού. Η ΠαΔΕΕ εκπροσωπεί ελληνικής καταγωγής μέλη 49 εθνικών και τοπικών κοινοβουλίων σε 20 χώρες του κόσμου.

Πηγή: ekirikas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.