Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

«Η συμβολή των Αποδήμων Θεσσαλών στην προβολή ελληνικών προϊόντων στη διεθνή αγορά»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ: Η παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών δέχτηκε προσφορά από την εταιρεία «Bolossis GmbH» ωςμέγα   χορηγός για το έτος 2020/2021.  

Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Διαμαντής Γκίκας είχε προσωπική συνάντηση με τον διευθυντή κ. Βασίλη   Μπολόση, με την κ. Σταματία Μπολόση και με  τον υπεύθυνο  marketing κ. Σωτήριο

Βέρμπη στα γραφεία της εταιρείας του, που έχει έδρα τη Νυρεμβέργη Γερμανίας. 

Ο πρόεδρος κ. Διαμαντής Γκίκας ενημέρωσε για τους σκοπούς και για τις δράσεις της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, χάρισε το λεύκωμα της δεκαετούς πορείας με τίτλο «Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ», τον ευχαρίστησε για την σημαντική στήριξη και δέχτηκε τα συγχαρητήρια του κ. Μπολόση για την αξιόλογη πορεία της Συνομοσπονδίας.   

Μέσα από το πακέτο χορηγίας θα προβληθούν πολλά ελληνικά προϊόντα στη διεθνή αγορά, που είναι σημαντικό για την ανάπτυξητης Θεσσαλίας και γενικότερα της Ελλάδος. Η εταιρία  «Bolossis   GmbH»  διαθέτει 40ετή εμπειρία στον χώρο του χοντρεμπορίου τροφίμων,κρασιών και ποτών με παράρτημα στη Νυρεμβέργη. 

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1972 και προσφέρειμεγάλη ποικιλία σε ελληνικά τρόφιμα, κρασιά και ποτά, άνω των 3000 διαφορετικών ειδών. 

Με περισσότερα από 7 φορτηγά, εφοδιάζει εκτός από την ευρύτερη περιοχή της Νυρεμβέργης και πιομακρινούς προορισμούς. 

Ο σκοπός της είναι να προσφέρει ως αρμόδιος και συνεπής συνεργάτηςτις υπηρεσίες της στους πολλαπλούς πελάτες. 

Με εκτίμηση – Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος Διαμαντής Γκίκας

Η Γραμματέας Φωτεινή Μίχου 

Διοικητικό Συμβούλιο: Πρόεδρος Γκίκας Διαμαντής, Αντιπρόεδρος: Μπλιόκας Γεώργιος, Αντιπρόεδρος B’: ΓιάνναρουΠολυάνθη, Γραμματέας: Μίχου Φωτεινή, Ταμίας: Πολύζος Σωτήριος, Μέλος: Σιώμος Παναγιώτης

ΕξελεγκτικήΕπιτροπή: Πρόεδρος: Θάνου Ελευθερία , Μέλος: Χουτέας Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.