Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Τα αληθινά επώνυμα 3 διάσημων Ελλήνων τραγουδιστών

Η εκπομπή "Μega Star" του Mega, έσπευσε να βάλει στη σειρά γνωστούς καλλιτέχνες που άλλαξαν τα επώνυμά τους και συγκεκριμένα τι συνέβη με τις Άλκηστις Αττικιουζέλ, Δέσποινα Μαλέα και Χαρούλα Ρουπάκα!

Έτσι μάθαμε πως η Άλκηστις Αττικιουζέλ υιοθέτησε το "Πρωτοψάλτη" ως κάτι πιο οικείο

και εύκολο στο να το θυμούνται οι ακροατές της. Παράλληλα ήταν κι ένα ψευδώνυμο που παρέπεμπε στο θρησκευτικό υπόβαθρο του πατέρα της. 

Από την πλευρά της, η Δέσποινα Μάλέα ξεκίνησε να τραγουδάει ως "Έλλη Μαρά" στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μην γίνει αντιληπτή από τους γονείς της. Για τους ίδιους λόγους, υιοθέτησε τελικά το "Δέσποινα Βανδή", που την ακολουθεί ως και σήμερα με μεγάλη επιτυχία. 

Η Χαρούλα Ρουπάκα έγινε "Χάρις Αλεξίου" όταν μετακόμισε στην Αθήνα από την Θήβα, ώστε να είναι κοντά στην αγαπημένη γιαγιά της. Το "Χάρις Αλεξίου" ως ένα πιο εύηχο και όμορφο όνομα, υπέγραψε τις θρυλικές επιτυχίες της.

Είναι ήδη γνωστή η ιστορία του Δημήτρη Μπίμπαση, που υιοθέτησε το "Μπάσης" και του Αντώνη Πασχαλίδη που θρυλείται πως έγινε "Ρέμος", δανειζόμενος το επώνυμο ενός fan που τον είχε επισκεφθεί στα καμαρίνια λαϊκού κέντρου της Θεσσαλονίκης για να του αποσπάσει το αυτόγραφο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.