Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Το σκηνικό της φρίκης στα Γλυκά Νερά

Όλα έγιναν γύρω στις 05:00 το πρωί, όταν τρεις κουκουλοφόροι, μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο στην μεζονέτα της οικογένειας στην οδό Παναγούλη στα Γλύκα Νερά.

Αμέσως έπιασαν το μικρό σκυλί τις οικογένειας για να μην γαυγίσει και το θανάτωσαν δια απαγχονισμού, καθώς το κρέμασαν με το λουρί του από τα κάγκελα του μπαλκονιού.

Ο 32χρονος άκουσε πως κάτι συμβαίνει στο ισόγειο του σπιτιού του και κατέβηκε από την κρεβατοκάμαρα προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Αμέσως τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων, κατά πάσα πιθανότητα πιστολιών η περιστρόφων, και αφού του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με ίδιο σχοινί, αμέσως τον ανέβασαν στην σοφίτα όπου βρίσκονταν η 20χρονη σύζυγος του και το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι τους, που κοιμούνταν στην κούνια του.

Οι πρώτες κουβέντες που είπαν οι οπλοφόροι, στον 32χρονο ήταν λακωνικές: «…που είναι τα λεφτά, που έχεις το χρηματοκιβώτιο…».

Στην κρεβατοκάμαρα φίμωσαν τον 32χρονο με μια ταινία γιατί προσπάθησε να βάλει τις φωνές και τον έριξαν στο πάτωμα μπρούμυτα, δίπλα ακριβώς στο κρεβάτι. Κατά συνέπεια ο ίδιος δεν είχε οπτική επαφή, παρά μόνο άκουγε τα όσα φριχτά και τραγικά διαδραματίστηκαν στο υπνοδωμάτιο τα αμέσως επόμενα λεπτά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από Αστυνομικές πηγές, ο έντρομος 32χρονος άκουγε απελπισμένος τους ληστές να βασανίζουν την σύζυγο του προκειμένου να τους αποκαλύψει, που υπάρχουν χρήματα και χρηματοκιβώτιο. Την 20χρονη ήδη τις είχαν δέσει τα χέρια με μια μπλούζα και η ίδια ήταν ανήμπορη πια να αντιδράσει.

Μάλιστα και σύμφωνα με τα όσα φέρετε να έχει καταθέσει μέχρι στιγμής ο τραγικός σύζυγος, οι αδίστακτοι κακοποιοί έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν το 11 μηνών μωρό με όπλο, απευθυνόμενοι στην μητέρα του προκειμένου να την αναγκάσουν να τους πει που υπάρχουν κρυμμένα χρήματα κοσμήματα και βέβαια εάν υπάρχει χρηματοκιβώτιο μέχρι που την σκότωσαν με θάνατο ασφυκτικό.

Επικήρυξαν 300.000 ευρώ τους φονιάδες της 20χρονης

Mε σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Πηγή: Real.gr, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.