Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Παρουσίαση βιβλίου: 90 Short Stories for Better Business

Ο Γιώργος Παστίδης που έχει την ευθύνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων πωλήσεων της Ericsson σε όλο τον κόσμο με έδρα τo Παρίσι αποτύπωσε στο πρώτο του βιβλίο 90 ιστορίες που αντικατοπτρίζουν τις εμπειρίες και τα βιώματά από τις πωλήσεις, την εκπαίδευση και τη μακρόχρονη πορεία του στον εταιρικό κόσμο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Το βιβλίο 90 Short Stories for Better Business εστιάζει στις ανθρώπινες γνώσεις και ικανότητες στην εργασία μας . 90 ιστορίες για Πωλήσεις, Διαδραγματεύσεις, Μάθηση, Καριέρα και τέλος για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που σήμερα ονομάζουμε Power Skills όπως ενσυναίσθηση, δημιουργικότητα, ηγεσία και συνεργασία.

Το 2020 ο διεθνής οργανισμός Sales Enablement Collective (SEC) κατέταξε τον Γιώργο Παστίδη στους 20 πιο επιδραστικούς επαγγελματίες Εκπαίδευσης Πωλήσεων στον κόσμο και το 2022 το CloudShare στους 19 κορυφαίους Sales Enablement Leaders που αξίζει να ακολουθεί κανείς στα ΜΚΔ.

Το SET2WIN Ericsson Sales Proficiency πρόγραμμα, του οποίου ο Γιώργος ηγείται, συμπεριλήφθηκε στα 8 υποψήφια προγράμματα για το Internal Learning Solution of the Year για τα Learning Awards 2022.

Το βιβλίο διατίθεται σε όλο τον κόσμο μέσω της Amazon https://www.amazon.de/dp/B0B2TSN36N 

Στην Ελλάδα μπορείτε να το βρείτε σε κεντρικά βιβλιοπωλεία όπως στο Ιανός 90 SHORT STORIES FOR BETTER BUSINESS - PASTIDIS GEORGE - IANOS αλλά και σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο της προτίμησης σας το παραγγείλετε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.