Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Παμμακεδονική Ενωση Αμερικής: Νέο Προεδρείο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Στην ανάδειξη του νέου ύπατου προεδρείου προχώρησε η Παμμακεδονική Ενωση Αμερικής, μετά τις διεργασίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του συνεδρίου, το οποίο έλαβε χώρα στο Παμμακεδονικό Κέντρο, στο Ουαϊτστόουν, το περασμένο Σάββατο 11 Μαρτίου.

Οπως προβλέπει το Καταστατικό, η θητεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Φιλιππίδη στον προεδρικό θώκο ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα, αμέσως μετά την ψηφοφορία, να προκύψει μια νέα διοίκηση, η οποία επίσης θα ασκήσει καθήκοντα για το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα.

Κατόπιν τούτου, πρόεδρος εξελέγη ο Πάνος Πολιτίδης, με τον Ιορδάνη Αλεξιάδη να αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου. Παράλληλα, ο Μιχάλης Στρατής θα είναι ο νέος ύπατος γραμματέας, ενώ το επί χρόνια στέλεχος της Παμμακεδονικής, Κωνσταντίνος Χατζηστεφανίδης, είναι ο νέος ύπατος ταμίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παμμακεδονικής, κατά τις διεργασίες ορίστηκαν και οι νέοι περιφερειακοί κυβερνήτες, οι οποίοι θα έχουν υπό την αρμοδιότητά τους τη Νέα Αγγλία και τη Νέα Υόρκη-Νέα Ιερσέη.

Ειδικότερα, στη Νέα Αγγλία εξελέγη ομόφωνα η Ασπασία Χατζημπίρου-Μιχαλοπούλου και σε Νέα Υόρκη-Νέα Ιερσέη η Λίνα Μερσίνογλου.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.