Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Κίνα-Γερμανία: Προσδοκίες από Mercedes-Benz και την κοινοπραξία BAIC Group

Κίνα-Γερμανία: Προσδοκίες για μία θετική επιχειρηματική χρονιά έχουν η Mercedes-Benz και η κοινοπραξία BAIC Group

Η Mercedes-Benz και η κοινοπραξία BAIC Group στο Πεκίνο αναμένουν να έχουν μία πολύ θετική επιχειρηματική χρονιά το 2023, δρομολογώντας ένα δυναμικό ξεκίνημα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του εταιρικού σχήματος στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα (Xinhua) .

Η εταιρία έχει επιστρέψει σε ένα συνολικά ομαλό επιχειρηματικό περιβάλλον, κάνοντας ένα “ μεγάλο ξεκίνημα” το 2023, δήλωσε ο Αρνό βαν ντερ Μερβ, εκτελεστικός διευθυντής και πρόεδρος της Beijing Benz Automotive Co., Ltd. (BBAC). “ Προσβλέπουμε σε μία πολύ δυναμική χρονιά επιχειρησιακά”, τόνισε ο ίδιος.

Η Κίνα έχει δυναμικά βελτιστοποιήσει και προσαρμόσει τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης των κρουσμάτων από την COVID-19, αλλά και τους σχετικούς ελέγχους μέσω ενισχυμένης κοινωνικής κινητικότητας, αλλά και διεθνών ανταλλαγών. Η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκεται σε πορεία δυναμικής οικονομικής επιστροφής.

Παρά τις επιπτώσεις από την πανδημία, η BBAC κατόρθωσε να επιτύχει τους στόχους της το 2022, με την παραγωγή περισσότερων από 600.000 οχημάτων την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με τον βαν ντερ Μερβ.

Πηγή: ΑΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.