Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Μαντλίν Μακάν: To μήνυμα των γονιών για τα 20α γενέθλια της αγνοούμενης κόρης τους

 Μαντλίν Μακάν: To μήνυμα των γονιών για τα 20α γενέθλια της αγνοούμενης κόρης τους

«Εξακολουθείς να μας λείπεις πολύ. Εξακολουθούμε να σε ψάχνουμε» αναφέρει η οικογένειά της σε αναρτήσεις της

«Εξακολουθούμε να σε ψάχνουμε»: 16 χρόνια μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν στην Πορτογαλία, οι γονείς της ανήρτησαν σήμερα ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ευκαιρία των 20ων γενεθλίων της κόρης τους.

«Χρόνια Πολλά Μαντλίν. Εξακολουθείς να είσαι εξαφανισμένη. Εξακολουθείς να μας λείπεις πολύ. Εξακολουθούμε να σε ψάχνουμε. Για όσο χρειαστεί» αναφέρει η οικογένειά της σε αναρτήσεις της στους λογαριασμούς στο Facebook και το Youtube που έχουν ανοίξει για την εξαφάνιση του κοριτσιού.

«Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε. Δεν θα σε εγκαταλείψουμε ποτέ», προσθέτουν ακόμη οι οικείοι της, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στις 3 Μαΐου για μια ολονυκτία για να μνημονεύσουν την εξαφάνισή της. Το μήνυμα συνοδεύεται από ένα βίντεο, στο οποίο καλείται το κοινό να βοηθήσει να βρεθεί το κορίτσι.

Τα ίχνη της Μαντλίν ή «Μάντι» Μακάν, χάθηκαν στις 3 Μαΐου 2007, λίγο πριν από τα τέταρτα γενέθλιά της, στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ στη νότια Πορτογαλία. Η εξαφάνισή της προκάλεσε διεθνή εκστρατεία για την ανεύρεσή της. Οι φωτογραφίες του κοριτσιού έκαναν το γύρο του κόσμου.

Η γερμανική δικαιοσύνη ακύρωσε τον περασμένο μήνα διαδικασία που συνδέεται με άλλες υποθέσεις σε βάρος του κύριου υπόπτου στην υπόθεση αυτή, του Γερμανού Κρίστιαν Μπ., που εκτίει ποινή φυλάκισης στη Γερμανία για βιασμό. Η υπεράσπισή του εκτιμά πως, στη βάση αυτής της απόφασης, η εισαγγελία της βόρειας Γερμανίας, που έχει αναλάβει την υπόθεση της Μάντι, θα πρέπει να σταματήσει τις ενέργειες σε βάρος του Κρίστιαν Μπ., ωστόσο η εν λόγω εισαγγελία διαβεβαίωσε πως συνεχίζει τις έρευνες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.