Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ποιο ζώδιο δίνει το καλύτερο φιλί

Οι επιστήμονες λένε ότι η πρακτική του φιλιού ξεκίνησε πριν από 3.500 χρόνια στη Νοτιοανατολική Ασία, αλλά πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι το φιλί είχε ξεκινήσει ακόμη νωρίτερα, καθώς η σφηνοειδής γραφή σε πήλινες πινακίδες από την αρχαία Μεσοποταμία δείχνει ότι οι άνθρωποι άρχισαν να ανταλλάσσουν φιλιά πριν από 4.500 χρόνια.

Ποιο ζώδιο φιλάει καλύτερα σύμφωνα με την αστρολογία

Η αστρολογία δεν θα μπορούσε να μην είχε ασχοληθεί με το φιλί και πιο συγκεκριμένα με το ποια ζώδια εκφράζονται καλύτερα μέσω του φιλιού, κυρίως του ερωτικού.

Όλα τα ζώδια έχουν τα προτερήματά τους όταν πρόκειται για το φιλί. Οι Ιχθύες το τελευταίο ζώδιο του κύκλου χαρίζει το πιο κλασικό φιλί, όπου δύο άνθρωποι ενώνουν τα χείλη τους. Είναι ένα πολύ βαθύ φιλί που συνήθως ένας Ιχθύς δίνει σε κάποιον που αγαπάει πολύ.

Πώς φιλούν τα ζώδια

Αν πάρουμε τα ζώδια από την αρχή ο Κριός οδηγείται από το πάθος και την ορμητικότητά του.

Σταθερά γήινος, ο Ταύρος έχει δύναμη και υπομονή, παίρνει το χρόνο του και κινείται όταν το κρίνει σκόπιμο. Ένα φιλί είναι το μόνο πράγμα που σιγοντάρει έναν Δίδυμο, ενώ οι Καρκίνοι φιλούν πιο χαλαρά, κάτι σαν μια θερμή αγκαλιά. Με τα χέρια στα μαλλιά και έναν προβολέα από πάνω, οι Λέοντες φιλιούνται όπως στις ταινίες.

Ο Παρθένος, που δεν του αρέσει να έρχεται πολύ κοντά στους άλλους, είναι επιφυλακτικός και μπορεί να γίνει πολύ ντροπαλός. Κάθε φιλί του Ζυγού ζωντανεύει τα φιλιά των παραμυθιών. Ο Ζυγός γεννήθηκε για ρομαντικές καταστάσεις, απλά ο ρομαντισμός ξεχειλίζει από μέσα του. Οι Σκορπιοί δίνουν φιλιά στον αέρα ενώ οι Τοξότες δίνουν δείχνουν αγάπη τους χωρίς να θέλουν δεσμεύσεις.

Οι Αιγόκεροι με τη γλώσσα τους θέλουν να βεβαιωθούν ότι είσαι αρκετά υγιής για να επενδύσουν σε σένα. Τέλος οι Υδροχόοι ανεξάρτητοι και κλειστοί έχουν δικό τους τρόπο να εκφράζονται.

Το καλύτερο φιλί το δίνει ο Ιχθύς

Το φιλί τους είναι το φιλί της αληθινής υπέρβασης. Οι Ιχθύες έχουν φαντασία και πιθανότατα έχουν εξασκήσει την τεχνική των φιλιών τους. Για τη δύναμη ενός φιλιού με Ιχθύ μία κινηματογραφική ιστορία από τα γυρίσματα της ταινίας «Κλεοπάτρα» θα σας πείσει. Η Ιχθύς Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο σκορπιός Ρίτσαρντ Μπάρτον, χαμένοι ο ένας στον άλλο, κράτησαν το πρώτο τους φιλί για τόσο ανησυχητικά μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Μάνκιεβιτς φώναξε: «Συγγνώμη που σας διακόπτω... αλλά, είναι ώρα για φαγητό».

Ακόμα μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Ιχθύς φιλάει καλύτερα είναι η φωτογραφία με το παθιασμένο, φιλί μεταξύ της Greta Zimmer Friedman, μιας λιπόθυμης βοηθού οδοντιάτρου και ενός ναύτη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ ονόματι George Mendonsa. Ο ναύτης ήταν ιχθύς.

Την παραπάνω έρευνα για τη σχέση ζωδίων και φιλιού έκανε η αστρολόγος της New York Post, Reda Wigle.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.