Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Eυρώπη: Με ποιες ομάδες κληρώθηκαν οι ελληνικές ομάδες

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ευρωπαικά κύπελλα. Με ποιους θα παίξουν οι 5 ελληνικές  ομάδες για να φθάσουν στους ομίλους.

AEK: Εάν η ΑΕΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League τότε στα play-offs θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ (Βέλγιο). 

Αν δεν περάσει την Ζάγκρεπ θα αγωνιστεί με την ηττημένη από το Κοπεγχάγη - Σπάρτα Πράγας για να μπει στους ομίλους στο Europa League. Η ΑΕΚ ακόμη και να ηττηθεί σε όλα τα ματς έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Conference

ΠΑΟ: Μία εκ των Μπράγκα ( Πορτογαλία) ή Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία) θα βρει στον δρόμο του Παναθηναϊκού στα Play-offs του Champions League, αν κατορθώσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ. Όπως και να έχει πάντως ο ΠΑΟ έχει προκριθεί ήδη στους ομίλους του Europa League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αν περάσει την Γκενκ (Βέλγιο) θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Σερβίας Τσουκαρίτσκι για να περάσει στους ομίλους του Europa League. 

Αν δεν περάσει την Γκενκ θα αντιμετωπίσει στα play - offs του Conference τον νικητή από Άδανα Ντερμισπόρ από την Τουρκία και την κροατική Όσιγιεκ. Αν περάσει την Γκενκ και να ηττηθεί από την Τσουκαρίτσκι θα συνεχίσει στους ομίλους του Conference League.

ΠΑΟΚ: Εάν ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάιντουκ Σπλιτ στον Γ' προκριματικό γύρο του Conference League τότε στα play-offs θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) - Χαρτς (Σκωτία).

ΑΡΗΣ: Το νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας (Τουρκία) - Νέφτσι (Αζερμπαϊτζάν) θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Άρης στα play-offs του Europa Conference League, αν περάσει την Ντινάμο Κιέβου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.