Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Bαυαρία: Τέσσερις άνδρες δραπέτευσαν από την ιατροδικαστική πτέρυγα νοσοκομείου

Bαυαρία: Τέσσερις άνδρες δραπέτευσαν από την ιατροδικαστική πτέρυγα του περιφερειακού νοσοκομείου Lerchenhaid στο Straubing το βράδυ του Σαββάτου. Αυτό ανακοίνωσε αργά το βράδυ η αστυνομική διεύθυνση της Κάτω Βαυαρίας. Οι άνδρες, ηλικίας 27, 28 και 31 ετών, φέρονται να απέδρασαν γύρω στις 9 το βράδυ. Λέγεται ότι αρχικά απείλησαν έναν υπάλληλο του νοσοκομείου.

Bαυαρία: Τέσσερις άνδρες δραπέτευσαν από την ιατροδικαστική πτέρυγα του περιφερειακού νοσοκομείου Lerchenhaid στο Straubing το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνδρες επιτέθηκαν στον υπάλληλο με αμβλύ και αιχμηρά αντικείμενα, τον ακινητοποίησαν και τον ανάγκασαν να ανοίξει την πύλη στην κύρια είσοδο του νοσοκομείου. Στη συνέχεια απελευθέρωσαν τον υπάλληλο και διέφυγαν πεζοί προς τη γειτονιά Alburg.

H αστυνομία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι ,, τα τέσσερα άτομα θεωρούνται επικίνδυνα. Ως εκ τούτου, η αστυνομία συνεχίζει να σας ζητά να μην κάνετε οτοστόπ ή να μην πλησιάσετε τα άτομα. Εάν παρατηρήσετε κάτι ύποπτο, επικοινωνήστε αμέσως με την αστυνομία καλώντας το «110».

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για δυο γερμανούς, ένα κοσοβάρο και έναν Βόσνιο

Πηγή: Αστυνομία κάτω Βαυαρίας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.