Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Η πρεμιέρα του Δ’ κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νέος κύκλος στην Γη της Ελιάς θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00, το ίδιο και άλλες σειρές στα υπόλοιπα κανάλια.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Αρχικά, ο Ισίδωρος αποκτά έναν πολύτιμο συνεργάτη στο ελαιοτριβείο, τον Μιχάλη Χατζή, ο οποίος καταφέρνει πολύ σύντομα να κερδίσει τη συμπάθεια πολλών, το ίδιο και η παιδοψυχολόγος σύντροφός του, ωστόσο κρύβει μία σκοτεινή πλευρά μιας και κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί τη διπλή ζωή της, ούτε καν ο Μιχάλης.

Παράλληλα, ο Λυκούργος δεν μπορεί να χωνέψει τη συμπεριφορά της κόρης του στο γλέντι του γάμου της Αθηνάς με τον Τζον και την διώχνει από το σπίτι ενώ και ο Κωνσταντίνος έρχεται επικίνδυνα κοντά με τη Σοφία.

Ούτε όμως ο γάμος του Χρήστου με την Αφροδίτη δεν πατά σε γερά θεμέλια καθώς ο νεαρός δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Αριάδνη κι έτσι οι δυο τους όπως φαίνεται έχουν μέλλον ακόμα.

Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης στηρίζει και φροντίζει διακριτικά τη Βασιλική και την θαυμάζει για τον τρόπο που διαχειρίζεται την απώλεια του συζύγου της και για το πόσο καλή μητέρα είναι. Ο Παρασκευάς που μπορεί να τον καταλάβει όσο κανείς άλλος διακρίνει τον κρυφό καημό του και προσπαθεί να του τονώσει το ηθικό και να τον παροτρύνει να της μιλήσει πριν να είναι αργά.

Ταυτόχρονα, η επιστροφή της Ιουλίας με το μωρό της στη Μάνη θα ανοίξει νέο κύκλο εντάσεων με την κόρη της την Αριάδνη καθώς η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης εμπορίας βρεφών και όσα θα ακουστούν κατά τη διάρκεια της θα κάνουν την Αριάδνη να αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς της μητέρας της για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν λίγο μετά τη γέννα της.

Έτσι, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, ο Στάθης για μία ακόμη φορά θα κληθεί να αναλάβει το ρόλο του πυροσβέστη ανάμεσά τους.

Πηγή: https://youfly.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.