Νέα αλλαγή στα δεδομένα του Μουντιάλ από την FIFA, που προσθέτει, με βάση τα πρότυπα του αμερικανικού «Super Bowl», ένα «half time show» στο ημίχρονο του τελικού και αυξάνει την διακοπή του ματς από τα 15 στα 30 λεπτά.
Σύμφωνα με την αμερικανική «Times», η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου φέρνει ακόμα μια αλλαγή στο Μουντιάλ του 2026 που αναμένεται να προκαλέσει νέο κύμα αντιδράσεων.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μια ζωντανή συναυλία στην διακοπή του ημιχρόνου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου η Ισπανία μετά την νίκη της με 2-0 επί της Γαλλίας περιμένει να αντιμετωπίσει την Κυριακή (19/07, 22:00 μ.μ) τον νικητή του ζευγαριού Αγγλία – Αργεντινή, στο «MetLife Stadium» της Νέας Υόρκης.
Με βάση τις πληροφορίες του Μάρτιν Ζίγκλερ στο νέο «half time show» του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα εμφανιστεί ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Μαντόνα, η Σακίρα και άλλοι δημοφιλείς καλλιτέχνες και θα προστεθούν επιπλέον 15 λεπτά στη διακοπή του ημιχρόνου.
Η συγκεκριμένη κίνηση είναι ακόμα μια παρέμβαση της τελευταίας στιγμής από την FIFA, όπως αυτή της ανάκλησης της κίτρινης κάρτας του Μπάλογκαν. Όμως αυτή την φορά, αλλάζουν τα δεδομένα του ίδιου του ποδοσφαίρου και μάλιστα σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι που θα δημιουργήσει έντονο «σάλο» στο ποδοσφαιρικό κοινό.
Πηγή: to10.gr
.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.