Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η BILD δημοσίευσε το σχέδιο της επίθεσης στο Αννόβερο

BILD ENTHÜLLT

Der Terror-Plan von Hannover

Mehrere Bomben sollten während des Länderspiels explodieren

Η εφημερίδα BILD δημοσίευσε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ισχυρίζεται ότι αποτελούν το σχέδιο της τρομοκρατικής επίθεσης την Τρίτη στο Αννόβερο.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, 2 ώρες περίπου πριν τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Γερμανίας – Ολλανδίας, οι μυστικές υπηρεσίες πληροφόρησαν τη γερμανική κυβέρνηση για σχεδιασμένη επίθεση στο γήπεδο του Ανοβέρου.
 
Η επίθεση επρόκειτο να γίνει μέσα στο γήπεδο, τα εκρηκτικά θα τα μετέφεραν οι τρομοκράτες μέσω ασθενοφόρων, ενώ ο αρχηγός της ομάδας των τρομοκρατών θα ήταν παρών στο γήπεδο για να πάρει βίντεο τις εικόνες τρόμου και φρίκης που θα εξελισσόταν στο γήπεδο μετά τις εκρήξεις.
 
Μάλιστα είχε, πάντα σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η εφημερίδα, σχεδιαστεί βομβιστική επίθεση αργά τη νύχτα της Τρίτης και στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.
 
Βέβαια και ενώ, η συζήτηση για το ασθενοφόρο ξεκίνησε αμέσως μετά την ακύρωση του αγώνα, το δημοσίευμα της BILD μοιάζει μετέωρο καθώς δεν βρέθηκε τελικά ούτε ασθενοφόρο ούτε βομβιστικό μηχανισμός στο σιδηροδρομικό σταθμό που να επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη θεωρία που παρουσίασε. 
Στο μεταξύ, αυτό το σχέδιο επίθεσης που δημοσίευσε από χθες αργά το βράδυ η BILD αναπαράγεται στο διαδίκτυο, αλλά τα μεγαλύτερα γερμανικά ΜΜΕ δεν έσπευσαν να το ασπαστούν με ζήλο. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.