Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Βίντεο: Οι Ιρλανδοί κοιμίζουν μωρό, τραγουδούν με αστυνομικούς και παίρνουν ... φιλιά

Οι "οπαδοί" των υπολοίπων ομάδων μπορεί να λύνουν τις "διαφορές τους"  με ξυλοδαρμούς οι Ιρλανδοί έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με την παρουσία τους.
Μέχρι στιγμής, έχουν βοηθήσει Γάλλους πολίτες να αλλάξουν λάστιχο στο αμάξι τους, έχουν τραγουδήσει ABBA αγκαλιά με Σουηδούς και έχουν κάνει καντάδα σε μια Γαλλίδα ώστε ένας συμπατριώτης τους να κερδίσει ένα... φιλί.
Το νέο τους κατόρθωμα, ήταν η αλληλοαποθέωση με την γαλλική αστυνομία! Ενώ με την πλειονότητα των οπαδών που έχουν ταξιδέψει στη Γαλλία, οι αστυνομικές δυνάμεις θα τα έβρισκαν σκούρα, με τους Ιρλανδούς η κατάληξη ήταν και πάλι κωμική.Οι Ιρλανδοί φώναξαν το σύνθημα “Stand up for the French police” αλλά και το κλασσικό “Allez les Bleus”, όμως οι αστυνομικοί που ήθελαν να περάσουν από το δρόμο που είχαν κλείσει οι “πράσινοι” δεν είχαν την ίδια διάθεση.


Τους ζήτησαν ευγενικά να κάνουν στην άκρη για να περάσουν όμως οι Ιρλανδοί συνέχιζαν τα συνθήματα και έτσι ο Γάλλος αστυνομικός αναγκάστηκε να... πάει με τα νερά τους. Παρέφρασε το σύνθημα που φώναζαν οι οπαδοί και μιλώντας από το μεγάφωνα του περιπολικού, τους τραγούδησε “Go home for the French Police”. Την ίδια ώρα οι συνάδελφοί του απαθανατίζουν τη σκηνή με τα κινητά τους, γεμάτοι χαμόγελα. Οι οπαδοί άνοιξαν και τα πούλμαν μαζί με τα περιπολικά πέρασαν...


Πηγή: newsit 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου