Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Ο Gabriel δείχνει το μεσαίο δάχτυλο σε ακροδεξιούς - BINTEO

Το περιστατικό έγινε τη Παρασκευή, όμως το βίντεο - ανάρτηση κυκλοφόρησε χθες άρχισε γρήγορα να κάνει το γύρο του γερμανόφωνου Διαδικτύου.

Ο αντικαγκελάριος Γκάμπριελ βρισκόταν στο Ζάλτσγκιτερ της βορειοδυτικής Γερμανίας, σε κομματική σύσκεψη  και προχωρούσε με συνεργάτες του σε κήπο.

Εκεί εμφανίστηκε περίπου μία δεκάδα ατόμων με κουκούλες και τα πρόσωπά τους βαμμένα στα χρώματα της γερμανικής σημαίας φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Είστε προδότες», «Ποιος σας πρόδωσε; Οι Σοσιαλδημοκράτες», «Είστε κομμουνιστές και "μαρξιστοκουλτουριάρηδες"».

ΟΙ "διαδηλωτές" έκαναν αναφορά στην οικογενειακή ιστορία του Γκάμπριελ: «Ο πατέρας σου αγαπούσε αυτήν την χώρα, εσύ τι κάνεις; Την καταστρέφεις». Ο Βάλτερ Γκάπριελ, πατέρας του Ζίγκμαρ ήταν ναζί, και ο νυν αντικαγκελάριος είχε διακόψει κάθε επαφή επαφή μαζί του όταν το είχε μάθει, έχοντας επανειλημμένα προσπαθήσει να κρατήσει αποστάσεις.

Ο Γκάμπριελ και οι συνεργάτες του είχαν σταθεί και γελούσαν ώσπου πριν αποχωρήσει έδειξε την περιφρόνησή του, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.