Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

H "Αφροδίτη" στους δυτικούς πρόποδες του Παναχαϊκού

 Η Αφροδίτη, το σπίτι σας στην Ελλάδα είναι ένας σύγχρονος και άνετος τόπος διαμονής που συνδυάζει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας και υποστήριξης. 

Η μονάδα απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω που επιθυμούν να επισκεφθούν ή να διαμείνουν στην Ελλάδα γνωρίζοντας έναν διαφορετικό και ξέγνοιαστο τρόπο ζωής. 

Στην Αφροδίτη θα απολαύσετε  την περίφημη ελληνική φιλοξενία  σε ένα ειδυλλιακό τοπίο ξεκινώντας τη μέρα σας  με την ανατολή να ξεπροβάλλει πίσω από το καταπράσινο βουνό. Γευτείτε τη νόστιμη και υγιεινή μεσογειακή διατροφή  δοκιμάζοντας  εκλεκτούς χειροποίητους μεζέδες.

   Σε μια ιδανική τοποθεσία οι 6000 τ.μ εγκαταστάσεις,  βρίσκονται  λίγο πιο έξω από το κέντρο της Πάτρας με πανοραμική θέα σε βουνό και θάλασσα. Η πόλη βρίσκεται στους δυτικούς πρόποδες του όρους Παναχαϊκού με θέα τον Πατραϊκό κόλπο και το μενεξεδί δειλινό καθώς ο ήλιος χάνεται στη θάλασσα.  

 Χαλαρώστε  σε ένα ευχάριστο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο μακριά από την ανασφάλεια των μεγάλων αστικών κέντρων, απολαμβάνοντας την ποιοτική διαμονή  που μόνο οι εξειδικευμένες υπηρεσίες της Αφροδίτης προσφέρουν. Μέσω των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων στους τομείς της φυσικής, πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς, οινογαστρονομίας, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, θα έρθετε σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και την κουλτούρα ενώ ταυτόχρονα σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.  

    Η Αφροδίτη με τις επιπλέον υπηρεσίες φροντίδας και υγείας επαναπροσδιορίζει την έννοια της φιλοξενίας κάνοντας τον καθένα να νιώσει τη ζεστασιά και την ασφάλεια του σπιτιού του.   Η Αφροδίτη είναι το δικό σας σπίτι στην Ελλάδα!
  
INFO:  5th Agiou Stefanou str., Saravali,
Patras, GR 26500, Greece
Tel.: +30 2610 520523                                                             
Info@aphroditi.com.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.