Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Δήμος Αθηναίων: "Ο πολιτισμός διώχνει το σκοτάδι"

Με κεντρικό μήνυμα «Ο πολιτισμός διώχνει το σκοτάδι», ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει από χθες και ως τις γιορτές των Χριστουγέννων, σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για όλους, στον χώρο γύρω από το Πνευματικό Κέντρο στην Ακαδημίας.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στόχος του δήμου
Αθηναίων είναι να ζωντανέψει και να αποτελέσει βήμα για νέους δημιουργούς η ευρύτερη περιοχή της ονομαζόμενης «Τριλογίας». Δηλαδή, ο χώρος που φιλοξενεί την Ακαδημία Αθηνών, το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Εθνική Βιβλιοθήκη, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και τη Νομική Σχολή της Αθήνας.

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει, συναυλίες της φιλαρμονικής, της χορωδίας και της Big Band του δήμου, καθώς και τζαζ, «ζωντανά» ραδιοφωνικά προγράμματα και πάρτι. «Με πολιτιστικές δράσεις ο δήμος αποδίδει και πάλι στους κατοίκους της περιοχής το δημόσιο χώρο της», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ενημερώνοντας σχετικά, το δημοτικό συμβούλιο.

Δημοσιεύτηκε:  http://www.newsone.gr/ellada/1258253-dimos-athinaion-o-politismos-diochni-to-skotadi#sthash.iB3lXXBq.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.