Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Έλληνες από το Ottobrunn θύμα και δολοφόνος του Τιρόλου (Αυστρίας)

Ο 31χρονος Έλληνας από το Ottobrunn που βρέθηκε νεκρός σε ένα φαράγγι στο Τιρόλο της Αυστρίας δολοφονήθηκε από έναν 28χρονο ομοεθνή, ο οποίος, επίσης, κατοικούσε στην ίδια πόλη, γεγονός που υποδεικνύει ότι δολοφόνος και θύμα μπορεί να ήταν γνωστοί.

Το πτώμα του 31χρονου Έλληνα που είχε δεχθεί πολλές σφαίρες στο
στήθος, βρέθηκε πεταγμένο σε ένα φαράγγι.  Στο σημείο που το πέταξε ο δολοφόνος θα ήταν πολύ δύσκολο να εντοπιστεί καθώς σε 150 μέτρα βάθος θα το κάλυπτε το χιόνι. Όμως, το πτώμα σκάλωσε σε ένα δένδρο και έτσι το εντόπισε ένας οδηγός φορτηγού.

Ο δολοφονημένος δεν είχε κανένα στοιχείο επάνω του που να τον ταυτοποιεί, αλλά τελικά, αποκαλύφθηκε ότι ζούσε στο Ottobrunn περιοχή δίπλα στο Μόναχο. Εκεί οδήγησαν τα ίχνη και στον 28χρονο Έλληνα, ο οποίος προφυλακίστηκε με την κατηγορία της δολοφονίας.

Για ποιό λόγο βρέθηκαν, όμως, τα δυο άτομα από το Ottobrunn στην Αυστρία; Τα αυστριακά ΜΜΕ ερμηνεύουν την δολοφονία ως συνέχεια μιας αντιπαράθεσης που σχετίζεται με λαθρεμπόριο προσφύγων από τα Βαλκάνια. Κάτι, όμως, που δεν επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία.

Πηγή: ΜΜ, tz, AZ, SZ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.