Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

FAZ: Πυροβολισμοί έξω από το κοινοβούλιο στο Λονδίνο

Τέσσερις νεκροί και είκοσι τραυματίες αφήνει πίσω του το τρομοκρατικό χτύπημα έξω από το κοινοβούλιο στο Λονδίνο, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Άγνωστος -προς το παρόν- άνδρας παρέσυρε με το αυτοκίνητο του πεζούς πάνω στη γέφυρα του Ουέστμινστερ και κατόπιν έπεσε πάνω στα κάγκελα στον προαύλιο χώρο του κοινοβουλίου.

Στη συνέχεια επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον των αστυνομικών, δολοφονώντας έναν, προτού πέσει νεκρός από πυρά ενόπλων φρουρών.


H Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε επισήμως ότι υπάρχουν τέσσερις νεκροί, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο φρουρός που δέχθηκε τη μαχαιριά, ο δράστης που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών, καθώς και δύο πολίτες που παρασύρθηκαν από το όχημα πάνω στη γέφυρα. Ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχουν είκοσι τραυματίες.
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε ότι "πιστεύουμε ότι είναι ένας ο δράστης, ωστόσο πραγματοποιούμε έρευνες", ενώ συνέστησε μεγάλη προσοχή σε όλους τους πολίτες, σημειώνοντας ότι ένοπλοι αστυνομικοί και στρατιώτες θα ακροβολιστούν σε ολόκληρο το Λονδίνο.Δώδεκα ο αριθμός των τραυματισμένων. Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς οι οποίοι τον πυροβόλισαν και σκότωσαν αναφέρουν τα ΜΜΕ
----
H Frankfurter Allgemeine αναφέρει σε έκτακτη είδησή της ότι πριν λίγο υπήρξαν ουροβολισμοί έξω από το κοινοβύλιο στο Λονδίνο. Πρέπει να υπάρχουν τραυματίες αναφέρει η δημοσίευση.

Φωτογράφος του πρακτορείου Reuters αναφέρει ότι υπάρχουν πάνω από δέκα τραυματίες (ARD)

H εφημερίδα Telegraph αναφέρει ότι πυροβολήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις ένας άντρας που μάλλον θα είναι αυτός που επιτέθηκε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.