Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Στουτγάρδη: Ποντιακή Εστία και "Μέλισσες" πραγματοποίησαν την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωσή τους

Το περασμένο Σάββατο 18 Ιανουαρίου στην  Festhalle στο Feuerbach της Στουτγάρδη πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Ποντιακή Εστία Στουτγάρδης και τις "Φίλες Μέλισσας Στουτγάρδης" εκδήλωση με σκοπό να ενισχυθούν οικονομικά ενίσχυσης το ίδρυμα «Φλόγα» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών
με Νεοπλασματική Ασθένεια) και το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα».

Πριν από 6 περίπου χρόνια διοργανώθηκε για πρώτη φορά από το Σύλλογο Ποντιακή Εστία Στουτγάρδης φιλανθρωπική εκδήλωση στη Στουτγάρδη για την υποστήριξη του ιδρύματος «Φλόγα» 
Επίσης, πριν τρία χρόνια πραγματοποίησε μία πολύ μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση στη Στουτγάρδη για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκη Μέλισσα. 

Ακόμη, κάθε Χριστούγεννα συγκεντρώνονται δώρα για όλα τα παιδιά της «Φλόγας» και της «Μέλισσας». 
Οι Φίλες Μέλισσας Στουτγάρδης είναι μία προσπάθεια 20 περίπου Ελληνίδων γυναικών που μένουν μόνιμα στη Στουτγάρδη, με κύριες εκπροσώπους τις κυρίες Γκαρβάνου Μαρία και Σόφη Θεοδωρίδου. Η ιδέα αυτή ξεκίνησε πριν από περίπου 3 χρόνια με αφορμή την πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Στουτγάρδη για την υποστήριξη του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης Μέλισσα με διοργανωτή την Ποντιακή Εστία Στουτγάρδης. Έκτοτε, σχεδόν κάθε μήνα οι Φίλες Μέλισσας Στουτγάρδη συγκεντρώνουν ό,τι μπορούν από το υστέρημά τους για να προσφέρουν στο Ορφανοτροφείο «Μέλισσα».

Φωτογραφία και πηγή στοιχείων: https://www.etsimagazin.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.