Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ντίσελντορφ: Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Θρακιώτικου συλλόγου «ΑΚΡΙΤΑΣ»

Της Μαρίας Τόσιου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Θρακιώτικου συλλόγου «ΑΚΡΙΤΑΣ»  το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2020 στο Ντίσελντορφ.

Κατάμεστη η αίθουσα που φιλοξένησε την εκδήλωση, από μέλη και φίλους του Συλλόγου  που παραβρεθήκαν για να ανταλλάξουν ευχές, να χορέψουν  και να τιμήσουν την συλλογική  προσπάθεια που γίνεται .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της προέδρου του συλλόγου κ. Αθανασία Καραγιαννίδου, η οποία έκανε μια σύντομη αναδρομή στα πεπραγμένα του συλλόγου την χρονιά που πέρασε, ενώ σημαντική αναφορά έκανε στην σημασία της επετείου των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στον κορμό της Ελλάδας.

Στην συνέχεια ο προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίου Ανδρέα, Θεοφάνης Λάππας  ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η οποία μοιράστηκε στους
παραβρισκόμενους . Τυχερή της βραδιάς που κέρδισε την χρυσή αγγλική λίρα ήταν η κ. Ασημένια Καρατζίδου. 


Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ χορό ως τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαρίστησε τους καλεσμένους που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην κοπή της πίτας, επισημαίνοντας την ανάγκη να συνεχίσουν με την ίδια αποφασιστικότητα, όπως και τη χρονιά που πέρασε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.