Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

FERIMMO: H πλατφόρμα για προβολή ελληνικών ακινήτων με έδρα το Βερολίνο

Εξελίχτηκε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα στο μεγαλύτερο portal προβολής ελληνικών ακινήτων στην Ευρώπη!

Ο λόγος για τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Ferimmo, ένα Start Up ελληνικών συμφερόντων με έδρα το Βερολίνο, η οποία προωθεί τις πωλήσεις ελληνικών ακινήτων, στοχεύοντας τη γερμανική αγορά και όλες τις γερμανόφωνες χώρες, όπως Ελβετία, Αυστρία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

Η Ferimmo ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2018 και μόλις ένα χρόνο μετά, δηλ. το 2019 αναδείχθηκε ως μια από τις
10 καλύτερες εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας του real estate, όπως τις κατέγραψε το περιοδικό CIO Applications Europe .

Όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο του περιοδικού, η διάκριση της Ferimmo στηρίζεται τόσο στις προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί και στο ιδιαίτερο design της, όσο και στις  παρεχόμενες υπηρεσίες και ευκολίες προς όλους τους χρήστες της πλατφόρμας.  Η δυνατότητα αξιοποίησης της πολύ υποσχόμενης αγοράς, που αφορά το holiday real estate (buy/sell) που προσφέρει η Ferimmo, είναι επίσης ένα από τα βασικά κριτήρια που την κάνουν να ξεχωρίζει σε σχέση με τον τρόπο προσέγγισης της αγοράς. 

Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Μάριος Χριστοδούλου ο οποίος προέρχεται από τον τραπεζικό χώρο με εμπειρία περίπου 19 ετών σε διευθυντικές θέσεις στη Γερμανία και ο οποίος είναι δημιουργός της πλατφόρμας, 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.