Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα των δρομολογίων της Aegean από Βαυαρία

Αλλαγές στις πτήσεις δημοσιεύτηκαν στο πορτάλ της Aegean όσον αφορά τις πτήσεις της έως μέσα Ιουνίου από Μόναχο και Νυρεμβέργη.

Οι όποιες αλλαγές που ανακοινώνουμε αφορούν στη σημερινή ημερομηνία και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν από αποφάσεις π.χ. της Ε.Ε.

Από Μόναχο για Αθήνα (απευθείας πτήση)
Από 21 Μαίου έως 18 Ιουνίου κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή (πρωινή πτήση Α3803 στις 11.15 π.μ.)


Από Μόναχο για Θεσσαλονίκη (απευθείας πτήση)
Από 1η Ιουνίου έως 8 Ιουνίου κάθε Δευτέρα - Πέμπτη και Σάββατο (πρωινή πτήση Α3501, 10.20 π.μ.)
Από 8 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου εμφανίζονται πτήσεις κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή.

(Σημείωση που έχει παρατηρηθεί: Υπάρχει η δυνατότητα της ενδιάμεσης πτήσης. Δηλαδή ταξιδιώτης που θέλει να ταξιδέψει π.χ. Δευτέρα για Αθήνα μπορεί να πετάξει με την πτήση για Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια για Αθήνα. Ανάλογα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι πτήσεις της Αθηνας με ανταπόκριση για Θεσσαλονίκη.)

Από Νυρεμβέργη
Εχουν ακυρωθεί, προς στιγμήν, όλες οι πτήσεις για Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Βάση σημερνού προγράμματος θα ξεκινήσουν πάλι από 1η Αυγούστου.

Επαναλαμβάνουμε ότι η παραπάνω ενημέρωση στηρίζεται σε σημερινά στοιχεία χωρίς να μπορεί να υπάρχει εγγύηση για νέες μεταβολές του προγράμμτος

Υπενθυμίζουμε, όπως ενημερώσαμε, ότι το αεροδρόμιο του Μονάχου θέτει υποχρεωτική τη χρήση ατομικής προστατευτικής μάσκας τόσο για τους χώρους του αεροδρομίου όσο και στις πτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.