Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Προμαχώνας: Μόνο με αρνητικό τεστ θα μπαίνουν οι τουρίστες

Όσοι μπαίνουν από τις 14 Ιουλίου από τον Προμαχώνα θα είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου που θα έχει γίνει 72 ώρες πριν την είσοδό τους στην Ελλάδα .

Ενίσχυση των ελέγχων και υποχρέωση να επιδεικνύουν πρόσφατο
αρνητικό τεστ για όσους εισέρχονται από τον Προμαχώνα στην Ελλάδα περιλαμβάνονται στα μέτρα που αποφασίστηκαν στη διάρκεια της έκτασης σύσκεψης στο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παράλληλα ενισχύονται οι κινητές μονάδες για τη διενέργεια τεστ και όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας οι τουρίστες θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα PLF 24 ώρες πριν από το ταξίδι στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, τα νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας σήμαναν συναγερμό στις Αρχές. Την Παρασκευή, εντοπίστηκαν 29 τουρίστες θετικοί στον ιό, στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, ενώ σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν δυο Ούγγροι τουρίστες, στην Κέρκυρα. 

Μόνο με αρνητικό τεστ θα περνουν από τον Προμαχώνα οι τουρίστες, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης στο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.