Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Σεμινάρια Ορθόδοξης Βυζαντινής Τέχνης στο Ντίσελντορφ

Η Ορθόδοξη Βυζαντινή Τέχνη, ξανά στο επίκεντρο Σεμιναρίων στο Ομοσπονδιακό Κρατίδιο Nordrhein-Westfalen της Γερμανίας.

Ο Πρώτος κύκλος Σεμιναρίων Βυζαντινής Αγιογραφίας θα Διδάσκεται κάθε Κυριακή στον Ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο MÖNCHENGLADBACH.

Οι εγγραφές υποψήφιων Σπουδαστών των Δωρεάν Μαθημάτων, οι συμμετοχές, και η Δημιουργία Τμημάτων,  είναι σε ελεγχόμενη εξέλιξη, για όσους θέλουν να εκπαιδευτούν ως Δόκιμοι Αγιογράφοι της Ιερής Τέχνης.

Ο Δεύτερος κύκλος Σεμιναρίων Βυζαντινής Αγιογραφίας, Διδάσκετε κάθε Τετάρτη με δύο Τμήματα στον Ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Ανδρέα στο  DÜSSELDORF.

Να ενημερώσουμε τους Ευλαβείς Χριστιανούς, και τους νέους  Υποψηφίους Σπουδαστές πως  δεν γίνονται νέες εγγραφές,  διότι είναι υπεράριθμες οι συμμετοχές Δόκιμων Αγιογράφων και πρέπει να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας.

Υπεύθυνος των προγραμμάτων Διδασκαλίας των Σεμιναρίων Βυζαντινής Αγιογραφίας είναι ο Έλληνας Αγιογράφος Παναγιώτης Σαργιώτης.

Για όποια πληροφορία και  ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη των προγραμμάτων , τις Εγγραφές και   τις Συμμετοχές επικοινωνήστε με γραπτό μήνυμα στο τηλεφωνο 0163 8876351 και στο Email Agiografossargiotis@gmail.com.

Emmanouil Pänagiotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.