Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Aνακοίνωση Συλλόγου Γονέων Μονάχου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου και Περιχώρων υπενθυμίζει στα μέλη του, ότι την Κυριακή 11.10.20 από ώρα 16:30 θα πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών.

Πληροφορίες αναφορικά με τη συγκεκριμένη συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και ΚηδεμόνωνΜονάχου και Περιχώρων και κυρίως για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα εφαρμοστεί θα βρείτε στη σελίδα του συλλόγου μας

στο διαδύκτιο www.sgk-m.com

Σε περίπτωση που δεν το επιτρέπει ο καιρός, η συνέλευση θα μεταφερθεί στον εσωτερικό χώρο τηρώντας και εκεί το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των γονέων.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι εκείνη την ημέρα τα μέλη μας θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για την περιοχή της Καρδίτσας και των Ιωνίων Νήσων εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών που κατέστρεψαν ανθρώπινες ζωές και τις περιουσίες των κατοίκων και έτσι όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην προσπάθεια που γίνεται από τον Σύλλογο Ποντίων, τις εκκλησίας σε συνεργασία με αρκετούς άλλους φορείς!

Ακόμα, όπως έγινε γνωστό απεβίωσε πριν δύο εβδομάδες η γυναίκα του αξιαγάπητου εκπαιδευτικού μας κύριου Απόστολου Καραφυλλίδη, ο οποίος ήταν αγαπητός σε συναδέλφους, γονείς και μαθητές. Έπειτα από επιθυμία μαθητών και γονέων, εκείνη την ημέρα θα μπορεί όποιος επιθυμεί, να προσφέρει χρηματικό ποσό για την μνήμη της κυρίας Φυλιώς, το οποίο θα διατεθεί σε ένα ίδρυμα στην Ελλάδα έπειτα από συνεννόηση με την οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.