Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Και φέτος θα πραγματοποιηθεί η Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου με τη διαφορά ότι οι διοργανωτές "θα φθάσουν τον ελληνικό σινεμά σε κάθε γωνιά της Γερμανίας".

Έχοντας συγκεντρώσει ένα σπουδαίο πρόγραμμα με κινηματογραφικά διαμάντια, αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ.

Ανάμεσα στις 19 ταινίες που θα παρουσιάσει η Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου φέτος είναι π.χ. η εκπληκτική «ΕΥΤΥΧΙΑ», του Άγγελου Φραντζή, ο «ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ» του Ζαχαρία Μαυροειδή, «ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑ Σ ΚΑΡΔΙΑΣ» του Γιάννη

Οικονομίδη, «ΖΙΖΟΤΕΚ» του Βαρδή Μαρινάκη,«COSMICCANDY» της Ρηνιώς Δραγασάκης

Η προβολή πραγματοποιείται μέσα από το ψηφιακό περιβάλλον της πλατφόρμας Kulturserver(culturebase). Οι θεατές θα χρειαστούν έναν δωρεάν λογαριασμό, τον οποίο μπορούν να αποκτήσουν ήδη από σήμερα μέσα από την ιστοσελίδα filmstadt-muenchen.culturebase.org.

Οι θεατές μπορούν να αποκτήσουν από 10 Νοεμβρίου είτε απλό εισιτήριο των πέντε Ευρώγια κάθε ταινία ή να προμηθευτούνένα δεκαήμερο πάσο αξίας 35 Ευρώ και να παρακολουθήσουνόλο το πλούσιο πρόγραμμα της Εβδομάδας Ελληνικού Κινηματογράφου.Παράλληλα με μία μικρή οικονομική στήριξητου ενός Ευρώ (για το απλό εισιτήριο) ή των 5 Ευρώ (για το πάσο) οι θεατές μπορούν να στηρί ξουν δύο κινηματογράφους της πόλης του Μονάχου.Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από 10Νοεμβρίου στις 15:00 ώρα Γερμανίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.