Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Bαυαρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας από την Τετάρτη

Bαυαρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας από την Τετάρτη, περιορισμοί επαφών τις μέρες της Πρωτοχορνιάς, εξ αποστάσεως εκπαίδευση για την 8η τάξη και άνω

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του βαυαρού Πρωθυπουργού μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, οι οποίες θα επικυρωθούν την Τρίτη από το κοινοβούλιο λόγοι κυκλοφορίας θα μπορούν να γίνονται μόνο για σοβαρούς λόγους όπως εργασία,

ιατρό, σχολείο, αγορά. Σε περιοχές της Βαυαρίας με πάνω από 200 νέα κρούσματα ανά 100.00 κατοίκους το 7ήμερο θα υπάρχει και γενική απαγόρευση κυκλοφορίας από 9 το βράδυ έως 5 το πρωί.

Για νηπιαγωγεία δεν υπάρχουν αλλαγές ενώ σε περιοχές με πάνω από 200 νέα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους η εκπαίδευση εξ αποστάσεως θα ισχύει για όλες τις τάξεις.

Πρωτοχρονιά: Επαναφορά της η ρύθμισης που προβλέπει συναντήσεις το πολύ 5 ατόμων από δυο διαφορετικά νοικοκυριά (δεν υπολογίζονται παιδιά κάτω των 14ετών).

Έτσι η χαλάρωση όπου θα επιτρέπονται έως 10 άτομα από περισσότερα νοικοκυριά (δεν υπολογίζονται παιδιά κάτω των 14 ετών) θα ισχύει μόνο για το διάστημα 23 έως 26 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.