Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Παρέλαση στις 26 Ιουνίου στην Στουτγάρδη

Η "Οργανωτική Επιτροπή Παρέλασης Στουτγάρδης " ανακοίνωσε την 26η Ιουνίου ως ημερομηνία που σχολεία, Κοινότητες και πολιτιστικοί σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν την παρέλαση για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί Έλληνες ανά τον κόσμο,

Χρόνια Πολλά!

Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα μας που σήμερα, την 25η Μαρτίου 2021, γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση των Αγωνιστών του 1821 για την Εθνική Παλιγεννεσία.

Την σημερινή ημέρα, ορόσημο για το Έθνος μας,

η Επιτροπή μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους Έλληνες της Γερμανίας αλλά και όλης της Ευρώπης πως θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φόρα σε ευρωπαϊκό έδαφος εκτός Ελλάδος, μεγάλη Παρέλαση της Ομογένειας στην Στουτγάρδη, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021.

Μια και ολόκληρο το έτος 2021 είναι έτος γιορτής για την πατρίδα μας σε συνδυασμό με τις παρούσες συνθήκες, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της εκδήλωσης τον Ιούνιο.

Ακολουθώντας το παράδειγμα που μας έχουν δώσει συμπατριώτες μας σε διάφορες πόλεις της υφηλίου, στην Παρέλαση Στουτγάρδης θα συμμετέχουν Ελληνικά σχολεία, Ελληνικές Κοινότητες, Πολιτιστικοί Σύλλογοι , και για πρώτη φορά Άγημα Ευζώνων από την Προεδρική φρουρά της Ελλάδας.

Καλούμε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες από το κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης, αλλά και τα όμορα κρατίδια να δώσουν δυναμικό παρόν για να είναι μια μέρα Ελλάδας , γεμάτη Αξίες, Εθνική Υπερηφάνια και Ιδεώδη, μια μέρα για την οποία θα μιλάει όλη η Ευρώπη και θα την χαρούν όλοι οι Έλληνες, μικροί και μεγάλοι.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε την παραπάνω αφίσα της Παρέλασης σε ομάδες συλλόγων, φίλους και γνωστούς σας, ώστε το μήνυμα να φτάσει παντού.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο, που δεν είναι άλλος από το μάθουμε στα παιδιά μας να τιμούν τους ήρωες μας, και να είναι Υπερήφανα για την Πατρίδα τους, τον Πολιτισμό της, και όλα όσα έδωσε η Ελλάδα μας στην Παγκόσμια Κοινότητα.

Εμπρός λοιπόν Έλληνες της Γερμανίας...

Εμπρός λοιπόν Έλληνες της Ευρώπης....

Παρέλαση Στουτγάρδης 2021!

Παρέλαση για την Πατρίδα μας!

Παρέλαση για την Γαλανόλευκη!

Ζητώ η Ελλας...!!! 🇬🇷

Με τιμή

Η Οργανωτική Επιτροπή της Παρέλασης Στουτγάρδης

Η επιτροπή θα ενημερώνει τους επόμενους μήνες με ειδικά δελτία τύπου πληροφορίες σχετικές τις εξελίξεις της προετοιμασίας Δείτε λιγότερα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.