Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ο γερμανικός τύπος για την κόντρα Δένδια - Çavuşoğlu στην Άγκυρα

Παρατίθενται τίτλοι γερμανικών εφημερίδων για την χθεσινή συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του Mevlüt Çavuşoğlu στην Άγκυρα:

-Süddeutsche Zeitung

Τίτλος:«Ελλάδα-Τουρκία:Εκατέρωθεν κατηγορίες»

-WELT

Τίτλος:«Η επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας στην Τουρκία καταλήγει σε ανοιχτή διαμάχη»

Υπότιτλος: «Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών ταξίδεψε στην Τουρκία. Κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου η ατμόσφαιρα οξύνθηκε. Ο Νίκος Δένδιας και ο Τούρκος ομόλογός του Mevlüt Cavusoglu εξαπέλυσαν κατηγορίες μπροστά στις κάμερες»

-SPIEGEL Online

Τίτλος:«Διαμάχη μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας - Η συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών οξύνεται ενώπιον του Τύπου»

Υπότιτλος: «Οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας είναι εδώ και χρόνια τεταμένες - η επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στην Άγκυρα αναμενόταν πως θα συνέβαλλε στην προσέγγιση. Όμως οι φιλικοί τόνοι έλαβαν γρήγορα τέλος»

-ZEIT Online

Τίτλος:«Τουρκία και Ελλάδα: Η συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών ολοκληρώνεται με σάλο»

Υπότιτλος: «Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι εδώ και χρόνια τεταμένες. Κατά την συνέντευξη Τύπου, οι Υπουργοί Εξωτερικών κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον για σημαντικά ζητήματα, στα οποία οι δύο χώρες αντιδικούν»

-Handelsblatt

Τίτλος:«Η επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στην Τουρκία ολοκληρώνεται με σάλο»

Υπότιτλος: «Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών ταξίδεψε στην Τουρκία - και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον συνάδελφό του μπροστά στις κάμερες»

-BILD

Τίτλος:«Τούρκος και Έλληνας Υπουργός αντιδικούν - Σάλος κατά την συνάντηση της συμφιλίωσης»

-TAGESSPIEGEL

Τίτλος:«Γρήγορη κλιμάκωση κατά την συνέντευξη Τύπου - Οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας αντιδικούν μπροστά στις κάμερες»

Υπότιτλος: «Δύο χρόνια είχε να επισκεφτεί την Άγκυρα Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική -αλλά μετά αναφέρθηκαν το φυσικό αέριο και η Μετανάστευση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.