Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Η Κρήτη στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα του Αμβούργου

Η Κρήτη στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα του Αμβούργου
Φωτο: https://agroxenia.org/
Η Ένταξη της ημερίδας που διοργανώνει η Παγκρήτια Ομοσπονδία Ευρώπης (ΠΟΕ) στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα του Κρατιδίου του Αμβούργου αποτελεί μια σημαντική επιτυχία. 

Είναι μια ακόμη δράση της ΠΟΕ που ανοίγεται στην τοπική κοινωνία και στη

συγκεκριμένη περίπτωση προωθεί αναπτυξιακούς στόχους της Κρήτης.

Για το λόγο αυτό και η Πρόεδρος της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης Ευτυχία Όλοφσον-Σαβιολάκη έκανε ειδική αναφορά στην γερουσία του Αμβούργου.

"Στο Σημείο αυτό θα ήθελα εκ μέρους του ΔΣ της ΠΟΕ, να ευχαριστήσω την Γερουσία του Αμβούργου για την αποδοχή και την ένταξη της ημερίδας στις επίσημες εκδηλώσεις και τη συνεργασία. Η Επιλογή της 9ης Μάιου, ημέρας της Ευρώπης, δεν είναι καθόλου τυχαία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο την ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ για την συνδιοργάνωση, όσο το Ελληνικό Προξενείο του Αμβούργου, τη Γενική Γραμματεία του ΕΟΤ και την Περιφέρεια της Κρήτης για την παραχώρηση της Αιγίδας και την άψογη συνεργασία.

Να ευχαριστήσω θερμά το Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών και όλους τους διακεκριμένους ομιλητές που δέχθηκαν να συμμετέχουν.», είπε η Πρόεδρος της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Ευτυχία Όλοφσον-Σαβιολάκη.

Η διαδικτυακή ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9.05.2021 και ώρα 17:00 Ώρα Κεντρικής Ευρώπης με στόχο την προώθηση του Αγροτουρισμού στην Κρήτη και την διοργανώνουν  διοργανώνουν η Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης (ΠΟΕ) και η ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ. Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ, της Περιφέρειας της Κρήτης και του Ελληνικού Προξενείου του Αμβούργου.

Το πρόγραμμα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.