Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

«Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός»: «ΘΝΗΤΟΙ ΘΕΟΙ»

Tο Υπουργείο Πολιτισμού στο πλαίσιο του Προγράμματος «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», παρουσιάζει το Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, ώρα: 21:00, από τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και συγκεκριμένα το Γυμνάσιο, τη Μουσικό-θεατρική «ΘΝΗΤΟΙ ΘΕΟΙ» σύνθεση βασισμένη στην Παλατινή Ανθολογία και σε απόδοση του Μίνου Βολανάκη.  

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί  μέσω  live streaming την Κυριακή 18 Ιουλίου στις 21:00 (https://mortal-gods.ecaa.gr/) και (https://mortal-gods.ecaa.gr/en/) στοχεύοντας να γίνει κτήμα και του Αποδημου Ελληνισμού όπου Γης.

Οι εκδηλώσεις  τελούν υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας με την ευγενική υποστήριξη του Σωματείου Φίλοι Μίνου Βολανάκη και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας

Η διοργάνωση, με γνώμονα την άρση γεωγραφικών και κοινωνικών περιορισμών και την ευρύτερη συμμετοχή του κοινού, θα μεταδοθεί απ’ ευθείας (live streaming). Θα είναι δίγλωσση (ελληνικά/αγγλικά) και οπτικοακουστικά προσβάσιμη και στις 2 γλώσσες (bilingual audiovisual accessibility performance). Στην απ’ ευθείας αναμετάδοση θα προστεθούν ακουστικά και οπτικά κανάλια, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι οπτικοακουστικά προσβάσιμο σε άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής.

Τα κανάλια προσβασιμότητας είναι:

Α. Διεθνής Νοηματική γλώσσα για άτομα με προβλήματα ακοής.

Β. Ακουστική περιγραφή (audio description) για άτομα με προβλήματα όρασης. Γ. Yπότιτλοι τύπου S.D.H (Ελληνικά / Αγγλικά)

Πληροφορίες: (πληροφορίες στο https://digitalculture.gov.gr και στο info@ecaa.gr ).

Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης, σκανάρετε με το κινητό σας το QR, το οποίο βρίσκεται στα συνημμένα Δελτίο Τύπου στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.