Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ιταλικό PLF: Bήμα - βήμα η συμπλήρωση (Βίντεο)

Στο 3ο και 4ο βίντεάκι μας, παρουσιάζουμε τον τρόπο συμπλήρωσης της ιταλικής φόρμας ταξιδιώτη για όσους ταξιδέψουν στην Ελλάδα με πλοίο από Ιταλία.

Ταξίδια στην Ελλάδα - PLF

Όπως αναφέρουμε και στο βίντεο τυπικά η συμπλήρωση πρέπει να γίνει και σ όσους ταξιδεύουν π.χ, από Γερμανία σε ιταλικό λιμάνι, υποχρεωτική πάντως σε κάθε περίπτωση είναι η συμπλήρωση της φόρμας στην επιστροφή από Ελλάδα καθώς αποτελεί προϋπόθεση για την επιβίβαση του ταξιδιώτη.

Στο 3ο βίντεο δίνουμε απαντήσεις και σε διάφορα άλλα ερωτήματα σχετικά με τα ταξίδια που προέκυψαν τα τελευταία 24ωρα δηλ. μετά το 2ο βίντεό μας (γερμανικό PLF).

Βίντεο 3: Απανατήσεις σε ερωτήματα και βήμα/βήμα η συμπλήρωση της ιταλικής φόρμας επιβάτη για ταξίδι στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας με πλοίο)

Βίντεο

Βίντεο 4: Βήμα-βήμα η συμπλήρωση της ιταλικής φόρμας επιβάτη για ταξίδι από Ελλάδα στην Γερμανία μέσω Ιταλίας με πλοίο)

BINTEO

Τα προηγούμενά μας βίντεο 

Βίντεο 1 : Βήμα-βήμα η συμπλήρωση της ελληνικής φόρμας επιβάτη για ταξίδι στην Ελλάδα




ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο 1 : Βήμα-βήμα η συμπλήρωση της γερμανικής φόρμας φόρμας επιβάτη για ταξίδι από Ελλάδα στην Γερμανία 


ΒΙΝΤΕΟ    

Εχεις απορίες ; Από τη Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρα 18.00 έως 19.00  ώρα Γερμανίας και στο χρονικό διάστημα 26 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ του Δορυφόρου στο τηλ. 0175 7331780 ή μέσω εμαιλ doryforos@email.de 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ενημέρωση αφορά στοιχεία που ισχύουν τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το βίντεο. Για τυχόν αλλαγές που προέκυψαν μετά δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.