Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Tο τρόπαιο του NBA στα Σεπόλια

«Με μάσκες θα είμαστε εκεί, να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Θα βρούμε μία ώρα που θα κατέβουμε στα Σεπόλια. Να βρούμε μία ώρα στις επόμενες μέρες που θα είμαστε εδώ να πάμε στα Σεπόλια. Θα είμαστε εκεί, θα έχουμε το τρόπαιο για να το χαρούν τα παιδιά και οι υπόλοιποι άνθρωποι στα Σεπόλια».

Aυτό δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη σημερινή συνέντευξη τύπου που έδωσε με τον αδερφό του Θανάση αμέσως μετά την λαφιξή τους στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Το καλύτερο συναίσθημα ήταν όταν έγιναν πατέρας – Δεν συγκρίνεται με κανένα NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως δεν υπήρχε καλύτερο συναίσθημα στη ζωή του από όταν έγινε πατέρας, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο σκληρή δουλειά έκανε για να φτάσει έως εκεί.

Ζούμε το όνειρό μας – Θα πάμε το κύπελλο σε Σεπόλια και Ζωγράφου

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που εχουμε παει ΝΒΑ και ζούμε το ονειρο μας. Είμαστε χαρούμενοι που ειμαστε πίσω και βλέπουμε τους φίλους μας. Χαρούμενοι που φέραμε και το κύπελλο μαζι. Επρεπε να περασουμε μεγάλη διαδικασια. Ειμαι παρα πολύ χαρούμενος γιατι είναι ενα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο και βρίσκεται στην Ελλάδα. Δεν ξερω για πόσες μερες θα βρίκσκεται εδω αλλα θα το πάμε στα μέρη που μεγαλώσαμε, Σεπόλια και Ζωγράφου. Τώρα που το είδαμε πάλι, ακόμα δεν έχουμε πιστέψει τι έχει γινει. Είναι τρομερό. Με σκληρή δουλειά από τους δυο μας και την ομαδα. Και φυσικα που όλοι μας στηριζαν από την Ελλάδα», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.