Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Γκουαρδιόλα: «Να κάνουμε απεργία παίκτες και προπονητές!»

 Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει εκφράσει επανειλημμένως την οργή του για το πρόγραμμα που έχει εφαρμόσει η λίγκα, το οποίο πρωτίστως θέτει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι με δηλώσεις του τόνισε πως πλέον οι πράξεις είναι προτιμότερες από λόγια και πρότεινε οι ποδοσφαιριστές και οι συνάδελφοι του στους πάγκους των άλλων ομάδων να προχωρήσουν σε απεργία.

«Οι παίκτες και οι προπονητές, όλοι μαζί, χρειάζεται να κάνουν απεργία ή κάτι άλλο, γιατί οι λέξεις από μόνες τους δεν θα είναι αρκετές. Δεν πρόκειται να λυθεί επειδή η UEFA, η FIFA, η Premier League, τα τηλεοπτικά δίκτυα, η επιχείρηση είναι πιο σημαντική από την ευτυχία των ανθρώπων. Εδώ, όλοι αποφασίζουν για τους εαυτούς τους.

Μιλάμε για την ευτυχία των παικτών, αλλά αυτή είναι η μόνη χώρα που δεν αποδέχεται πέντε αλλαγές. Έχουμε μόνο τρεις. Είναι πολύ καλύτερες οι πέντε αλλαγές, με την ποσότητα των παιχνιδιών που παίζουμε. Αλλά η Premier League και οι ομάδες αποφάσισαν όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

Πηγή: gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.