Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

DHW: Διαδικτυακή διάλεξη

Διαδικτυακή διάλεξη: Προοπτικές στις ελληνογερμανικές σχέσεις: η ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης και το ανταγωνιστικό δίπολο North Stream / East - Med.

Με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της Εθνικής Παλιγγενεσίας, που οδήγησε στην ίδρυση του σημερινού ελληνικού κράτους, ο Ελληνογερμανικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος  DHW πραγματοποιεί σειρά διαλέξεων στα πλαίσια του Πολιτικού Φόρουμ του DHW και σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες από τα πεδία της ιστορίας και της γεωπολιτικής. Τίτλος της σειράς είναι: «1821-2021: 200 χρόνια ιστορίας του ελληνικού κράτους». 

Η πέμπτη διάλεξη με θέμα «Προοπτικές στις ελληνογερμανικές σχέσεις: η ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης και το ανταγωνιστικό δίπολο North Stream / East - Med» θα γίνει από τον Καθηγητή Δρ. Σωτηρόπουλο, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 7 μ.μ. (ώρα Γερμανίας). 

Ο Δρ Ιωάννης Π. Σωτηρόπουλος, διατελεί Ανώτερος Ερευνητής και Διευθυντής του Τομέα Γεωπολιτικής Ψυχρού Πολέμου, στο Εργαστήριο Γεωπολιτικών Αναλύσεων Τουρκίας και Μέσης 

Ανατολής του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Συγχρόνων Ασιατικών Σπουδών, Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. 

Ώρα: Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 7 μ.μ. (ώρα Γερμανίας) 

Δηλώσεις συμμετοχής: Mε το QR-Code στη σελίδα αυτή ή μέσω του παρακάτω συνδέσμου: 

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_5ffeth1ZQX-fhMV-TEXzAQ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.