Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Αθλητικά: Πόσο κοστίζουν τα συνδρομητικά κανάλια

Το συνδρομητικό κανάλι DAZN στην Γερμανία προχώρησε τον Φεβρουάριο σε μεγάλη αύξηση της συνδρομής του. Από 14,99 € η μηνιαία συνδρομή έφθασε στα 29,99 €.

Ο φίλαθλος όμως (κυρίως του ποδοσφαίρου) δεν χρειάζεται μόνο το DAZN αν θέλει να έχει πρόσβαση σ όλα τα αθλητικά γεγονότα.

Χρειάζεται εκτός το DAZN (δείχνει αγώνες της 1ης εθνικής, Τσάμπιονς Λιγκ, ισπανικό και ιταλικό πρωτάθλημα) το Sky (αγώνες 1ης και 2ης εθνικής Γερμανίας, κύπελο Γερμανίας, κάποιους αγώνες της Bundesliga, αγγλικό πρωτάθλημα) το Amazon Prime για αγώνες Τσάμπιονς και το RTL+ για αγώνες Europaleague, Europa Conference). Συνολικά ο τηλεθεατής αν κλείσει τις 4 συνδρομές θα πρέπει να πληρώνει το μήνα (μόνο για τα αθλητικά προγράμματα) και με ετήσια συνδρομή (η μηναία συνδρομή είναι ακριβότερη) 58,65 €

Οι συνδρομές στις ΤΟP 5 χώρες του ποδοσφαίρου.

Αν τα 58,65 € θεωρούνται εκ πρώτης πολλά χρήματα θα δούμε παρακάτω ότι η Γερμανία έχει μεταξύ των 5 καλύτερων πρωταθλημάτων της Ευρώπης τα οικονομικότερα πακέτα συνδρομητικών καναλιών.

Λίγο πάνω από την Γερμανία είναι το κόστος της συνδρομής για του Γάλλους με 64,97 € μηνιαίο κόστος .

Οι Ιταλοί φίλαθλοι πρέπει να πληρώσουν έως 91,88 € για να έχουν τηλεοπτική πρόσβαση σε όλα τα αθλητικά γεγονότα.

Οι πιο ακριβές συνδρομές είναι στην Αγγλία με 120,57 € μηνιαίως και στην Ισπανία με 128,,3 €

Στην Ελλάδα για τα συνδρομητικά κανάλια Nova και Cosmote ο τηλεθεατής πρέπει να πληρώσει 62,33 € δηλαδή περισσότερα από τον φίλαθλο στην Γερμανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.