Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Ο υφ. Εξωτερικών στην ομογένεια του Καναδά

 Συναντήσεις με τους εκπροσώπους και τα μέλη των Ελληνικών κοινοτήτων Μόντρεαλ, Οττάβας και Τορόντο περιελάμβανε το πρώτο μέρος της επίσκεψης του Υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Ανδρέα Κατσανιώτη στον Καναδά. 

Στο πλαίσιο της περιοδείας στην Βόρεια Αμερική ο κ. Κατσανιώτης πραγματοποίησε συναντήσεις και Ελληνοκαναδούς επιχειρηματίες, στο Μόντρεαλ (8 & 9/4) ο κ. Κατσανιώτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Ανδρέα Κριλή, το ιστορικό στέλεχος της κοινότητας Νικόλαο Παγώνη και τα υπόλοιπα δραστήρια μέλη του Συλλόγου. 

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε επίσης με τους Ελληνικής καταγωγής βουλευτές Εμμανουέλα Λαμπροπούλου και Αννυ Κουτράκη και τους ομογενείς Δημοτικούς Συμβούλους Μαίρη Ντέρου, Εφη Γιάννου, Δέσποινα Σούριας, Παναγιώτα Αλεξοπούλου, Αναστασία Ασημακοπούλου, Βασίλειο Καρυδόγιαννη, Αγλαϊα Ρεβελάκη και Δημήτριο Μπέη με τους οποίους συζήτησαν μεταξύ άλλων την δημιουργία διεθνούς δικτύου Ελλήνων αιρετών της Διασποράς.  

Τέλος, ο κ. Κατσανιώτης επισκέφθηκε το σχολείο «Σωκράτης – Δημοσθένης» που λειτουργεί υπο την διοίκηση της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μοντρεάλ.

Πηγή: Δελτίο τύπου ΥΠΕΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.