Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΕΟΤ: Συμμετοχή σε Roadshows στη Γερμανία

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Γερμανίας στις πολυήμερες ενημερωτικές εκδηλώσεις/Roadshows που διοργάνωσε η Expipoint σε επιλεγμένες πόλεις της Γερμανίας, από 4 έως 8 Απριλίου 2021.

H Προίσταμένη του ΕΟΤ Γερμανίας Νικολέτα Λεκανίδη σε Roadshows στο Koblenz
H Προίσταμένη του ΕΟΤ Γερμανίας Νικολέτα Λεκανίδη σε Roadshows στο Koblenz

Η διοργανώτρια εταιρεία Expipoint είναι μια καινούργια online επαγγελματική πλατφόρμα, που στοχεύει στην ουσιαστική δικτύωση εκπροσώπων της τουριστικής αγοράς, όπως Τ.Οs, αεροπορικές εταιρείες, Εθνικοί Τουριστικοί Οργανισμοί χωρών, ξεvοδοχειακές επιχειρήσεις, με τους πωλητές της αγοράς, τα τουριστικά γραφεία και τους εργαζόμενους σε αυτά.

Το θέμα των εκδηλώσεων αφορούσε στο ανανεωμένο πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Eurowings Discover. Η εταιρεία συνδέει τα αεροδρόμια Φρανκφούρτης και Μονάχου με απ΄ευθείας πτήσεις πολλούς ελληνικούς προορισμούς, όπως Καβάλα, Σκιάθο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Κρήτη, Πρέβεζα, Κέρκυρα και Ζάκυνθο.

Στη Χαιδελβέργη
Τους ανωτέρω προορισμούς καθώς και το αντικείμενο της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Γερμανίας ανέλυσε σε παρουσίαση power point - με προβολή video – η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, κα Νικολέτα Λεκανίδη.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις Würzburg ( 4 Απριλίου), Koblenz (5 Απριλίου), Bonn (6 Απριλίου) , Heidelberg (7 Απριλίου) και Augsburg (8 Απριλίου), στις οποίες συμμετείχαν περίπου 30 τουριστικά γραφεία ανά πόλη. Από την Ελλάδα συμμετείχαν επτά γνωστές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Τα προσκεκλημένα τουριστικά γραφεία ενημερώθηκαν για την ποικιλομορφία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και κυρίως για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ανωτέρω προορισμών, που υπόσχεται στον επισκέπτη ασφαλείς διακοπές γεμάτες μοναδικές εμπειρίες όλο τον χρόνο.

Οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων μας επιβεβαίωσαν την θετική εικόνα κρατήσεων για την Ελλάδα, η οποία υποχώρησε λόγω της επίκαιρης εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία. Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο παρατηρείται και πάλι αύξθηση των κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς. παράλληλα την αισιοδοξία τους για ανοδικές πωλήσεις το 2022.

Πηγή: Υπουργείο Τουρισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.