Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Ελληνικές τηλεοπτικές Σειρές 2022-2023

Oι σειρές στην ελληνική τηλεόραση εδώ και χρόνια προκαλούν το ενδιαφέρον και των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό οι οποίοι είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω δορυφορικής κεραίας μπορούν να συνδεθούν με ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια.

Ας δούμε τι σχεδιάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με στοιχεία από την https://youfly.com/

MEGA TV

Η Γη της Ελιάς: Η σειρά της Βάνας Δημητρίου, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου, συνεχίζει και τη νέα σεζόν! 

Maestro : Μία δραματική σειρά στην βραδινή ζώνη του καναλιού. Η σειρά αυτή θα αποτελείται από εννέα επεισόδια, με το κάθε επεισόδιο να προβάλλεται μία ημέρα την εβδομάδα.

Το Μαύρο Ρόδο: Μία ακόμη δραματική σειρά

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Μετά τους Συμπέθερους, έρχεται μία ακόμη κωμωδία 

Κάμπινγκ: Το MEGA αναμένεται να φέρει και μία Κυπριακή σειρά στο πρόγραμμά του

Άγιος Παΐσιος: Ο δεύτερος κύκλος θα εστιάσει στη μοναχική πορεία του Αγίου. Θα δούμε τη ζωή του, μέχρι τη στιγμή που θα κλείσει τα μάτια του

ALPHA

Η “Μουρμούρα” έρχεται με νέα επεισόδια, για 10η χρονιά!

Σασμός : θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν 

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η ιστορία εστιάζει σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο αναγκάζεται να χωρίσει, όταν η κοπέλα φεύγει να κάνει καριέρα τραγουδίστριας. Αυτό όμως είναι η αρχή μιας σειράς εξελίξεων, με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπη. Ο άντρας όμως που άφησε πίσω αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να την διεκδικήσει εκ νέου.

Παράδεισος: Η ιστορία αυτήν μας μεταφέρει στη δεκαετία του 60′, σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη, αλλά και των εργαζομένων του.

OPEN

Το Κόκκινο Ποτάμι: 

Η συνέχεια έρχεται με τη δεύτερη σεζόν της στο OPEN, με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη. 

ΣΚΑΙ

Δύο δραματικές ελληνικές σειρές έχει στα σκαριά του ο ΣΚΑΙ, για τη σεζόν 2022 – 2023. 

ΣτΟργή: Η νέα κοινωνική, δραματική σειρά που έρχεται στον ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν και πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Πρόκειται για την ελληνική προσαρμογή της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς Kirmizi Oda. 

Γλυκάνισος: Η ιστορία εκτυλίσσεται στο νησί της Μυτιλήνης. Εκεί, μια Σύρια κοπέλα, μετανάστης πολέμου, ερωτεύεται έναν Έλληνα ντόπιο. Σύνορα, η αγάπη και ο έρωτας δε γνωρίζουν. 

ΑΝΤ1

Μετά τις Άγριες Μέλισσες, ο  ANT1 συνεχίζει με μία νέα σειρά εποχής. Προσωρινός τίτλος είναι “Η Μάγισσα” και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτι άλλο για το συγκεκριμένο project, μόνο το γεγονός ότι θα προβληθεί στο β’ μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Δραματική σειρά: Μετά τη σειρά “Ήλιος”, μία ακόμη αστυνομική – δραματική σειρά,  έρχεται, πιθανότατα στην καθημερινή ζώνη. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται μία ομάδα δικηγόρων, οι οποίοι καλούνται να εξιχνιάσουν διάφορα εγκλήματα. Ένας από τους πρωταγωνιστές, θα είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

STAR

Φαίνεται πως το STAR θα συνεχίζει την επόμενη σεζόν με τις δύο σειρές το τούρκικο σίριαλ Elif προβάλλεται κάθε πρωί στις 07:00, με πιθανό σενάριο να αλλάξει ώρα, ώστε να διευκολυνθεί το κοινό και τα Τρία Μίλια (Η κοινωνική σειρά του STAR, σε σκηνοθεσία Κώστα Κιμούλη και Βασίλη Ντούρου, θα συνεχίσει να μας δείχνει τις περιπέτειες της νεαρής γιατρού, σε ένα νησί γεμάτο περιπέτειες κι ανατροπές).

ΕΡΤ1

Οι σειρές Χαιρέτα μου τον Πλάτανο και Τα Καλύτερά μας Χρόνια, θα συνεχίζουν.

Μια Νύχτα του Αυγούστου: Μετά την επιστροφή της σειράς “Το Νησί”. Η ιστορία αυτή συνεχίζεται, με αποτέλεσμα ένα ακόμη βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ να μεταφέρεται στην μικρή οθόνη.

Η αποικία λεπρών στη Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι για την περίσταση στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια. Όλα φαντάζουν όμορφα κι αισιόδοξα μέχρι τη στιγμή που όλα «παγώνουν» όταν ακούγονται δυο πυροβολισμοί: η Άννα πέφτει νεκρή από το χέρι του άντρα της Ανδρέα, ο οποίος δίνει τέλος στη ζωή της επειδή έμαθε ότι είχε ερωτική σχέση με τον ξάδελφό του, Μανόλη.

Φλόγα και Άνεμος

Ο θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης ξεδιπλώνεται με όλες τις κρυφές πτυχές του στη νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ «Φλόγα και άνεμος», που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα τη νέα σεζόν, και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και σενάριο Ρένας Ρίγγα.

Το Βραχιόλι της Φωτιάς: Βασίζεται στο ιστορικό μυθιστόρημα της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου.

Η ιστορία επικεντρώνεται στην καταστροφή της Θεσσαλονίκης το 1917 με τη μεγάλη φωτιά και όλες οι ιστορίες δραστηριοποιούνται σε εκείνη την εποχή. Η πλοκή βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, αφού η συγγραφέας περιγράφει τη ζωή της από τη μεγάλη πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη έως και το Ολοκαύτωμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.