Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Οι «Γεύσεις της Ελλάδας» στο βρετανικό κοινοβούλιο

Την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική γαστρονομία και, συνολικότερα, το ελληνικό τουριστικό προϊόν είχαν δεκάδες Βρετανοί βουλευτές και δημοσιογράφοι στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης προβολής με τίτλο «Taste of Greece» (Γεύσεις της Ελλάδας) που διοργανώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο βρετανικό κοινοβούλιο από το γραφείο του ΕΟΤ στο Λονδίνο σε συνεργασία με την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο. 

Από αριστερά, ο πρέσβης της Ελλάδας στο Ην. Βασίλειο, Γιάννης Ραπτάκης, ο υφ.Τουρισμού του Ην. Βασιλείου, N. Huddleston, ο βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος και πρόεδρος της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Al. Costa, και η προϊσταμένη του ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, Ελένη. Σκαρβέλη.

Παραβρέθηκαν 100 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων η υπουργός Ψηφιακών Μέσων, Πολιτισμού, ΜΜΕ & Αθλητισμού, Nadine Dorries, ο υφυπουργός Υγείας, κ. Edward Argar, ο υφυπουργός Τουρισμού, Nigel Huddleston, 45 βουλευτές, σύμβουλοι και υπάλληλοι του βρετανικού κοινοβουλίου, καθώς και δημοσιογράφοι.  

Την εκδήλωση προλόγισε ο βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος και πρόεδρος της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας (APPG), Alberto Costa, που κάλεσε την Ελλάδα να επαναλάβει την ίδια εκδήλωση στο εμβληματικό παλάτι του Westminster, ενώ από την πλευρά  του ο Βρετανός υφυπουργός Τουρισμού, N. Huddleston, δήλωσε φανατικός φιλέλληνας, αφού προγραμματίζει να επισκεφθεί τη χώρα μας για 11η φορά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.